Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Rüyaları Net Görmek Ve Hatırlamak

wou

Venüs Yolcusu
Neden neverfap yaparken ilk baslarda bolca rüya görüp bunlari baya 4k gibi hatırlarız?

Yani sabah akşam fap yaparken rüyaları hatırlamayiz da neden bırakınca hatırlarız ve net görürüz.

Bilimsel sebebi nedir?

artelius

Venüs Yolcusu
Çok katılıyorum bu durum bende de yaşandı rüya sıklığı artıp onları daha kolay hatırlıyordum

The King

Deneyimli Üye
Vitamin takviyesi alanlar bilir, özellikle ZMA ve B12 vitamini gece vakti içildiğinde rüyalar 4k olmakla birlikte ufaktan da Tarantino filmlerine dönebiliyor. Mastürbasyonu bırakınca vitamin ve minerallerin gereksiz yere harcanmamış olması da bir nebze rüyalara etki ediyor olabilir.

wou

Venüs Yolcusu
Vitamin takviyesi alanlar bilir, özellikle ZMA ve B12 vitamini gece vakti içildiğinde rüyalar 4k olmakla birlikte ufaktan da Tarantino filmlerine dönebiliyor. Mastürbasyonu bırakınca vitamin ve minerallerin gereksiz yere harcanmamış olması da bir nebze rüyalara etki ediyor olabilir.
Doğru ya B12 aldigim zamanlarda da rüyalar 4k oluyodu.

O zaman bu direk olarak bosa masturbasyon yapmanin vitamin eksikligine sebep olduğunun kanıtıdır diyebiliriz.İnanmayanlar için.

kovulanyarismaci

Yeni Fapstronot
13.gündeyim her günün rüyasını uyandıktan sonra net hatırlıyorum

Eskiden çocukluğumda hergün farklı bir rüya görürdüm çoğunu da hatırlardım
Fakat fapa başladıktan sonra 5 sene boyunca çok çok az rüya gördüm
Neverfap sayesinde bu düzeldi çocukluk zamanlarına döndüm
Hayattan aldığım keyif arttı teşekkürler

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5