Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sade Günlük

0x1F

Yeni Üye
Bu illeti bırakmak için günlük yazmanın iyi geleceğini düşünüyorum. Çok fazla düşünmeden zihnimden neler geçiyorsa onları anlatmak istiyorum. Ara sıra insanlarında okuyacağını bilmekte iyi hissettirebilir beni. Uzun süreden beri bildiğim bir oluşumdu burası, artık bende parçası olmak istiyorum. Burayı gerçek kimliğimi gizleyerek hayatımdan ne geçiyorsa rahatça anlatmak istiyorum.
Uzun süredir bu pisliği bırakmaya çalışan birisiyim fakat irade mi dersiniz motive mi dersiniz bilmiyorum bir şeyler eksik ki veya yanlıştı ki, bir türlü bırakamadım. Kız arkadaşım olmasına rağmen bu illeti bırakamadım. Depresyon, işsizlik, sosyal medya, ekonomik sıkıntılarla birlikte gerçekten bağımlı olmamak elde değildi. Artık işin çirkinleştiği noktadayım, çünkü normal kategori diyebileceğimiz videolar beni kesmemeye başladı, iş çok farklı videolara gitmeye başladı ki bu da kendime olan saygımı inanılmaz eritti. Bunun ben olmadığımdan kesinlikle eminim ve bu yüzden bu günlüğü yazmaya karar verdim. Bırakmak istiyorum, sadece bunu değil, sosyal medyayı da bırakmak istiyorum. Çünkü orası inanılmaz tetikleyicilerle dolu. Eeee neyle çok zaman geçirirsen algoritma onu daha çok önüne çıkarmaya çalışıyor. Bu da ortamlarda instagram keşfetimi açamayacak duruma getirdi beni. Sürekli evde ve yalnız olmakta bu işi bırakmayı daha da zor hale getirdi.
Genel hatlarıyla süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum, sadece emin olduğum bir şey var o da artık bu pislikten kurtulmak istediğim.
09/12/23 ilk gün

0x1F

Yeni Üye
3. günüme giriş yapmış bulunmaktayım. Instada takıldım biraz fakat önemli bir azalış var. Gereğinden çok az giriyorum, insan yinede bir şeyleri merak edip giriyor. Umuyorum ki ilerleyen günlerde buna bile gerek kalmaz hatta belli mi olur hesabı silerim. Bir çok hesap silip açmışlığım var o yüzden kendimden emin olduğum bir vakit silmek beni daha iyi hissettirecek. Şu an en çok gezindiğim sosyal medya diyebileceğim Youtube var. Kafa dağıtmak için iyi geliyor lakin orada da video süreleri biraz fazla olduğu için aslında çok zaman götürüyor.
Genel olarak hedeflerimden bahsetmek gerekirse, şu an Java programla dili ve İngilizce dilini öğrenmeye çalışıyorum. Yaklaşık 3 aydır Java öğrenmeye çalışıyorum. İngilizceyi de duolingo'dan halletmeye çalışıyorum şu anda.
3. güne yeni giriş yaptığım için gözle görülür bir etki yok.
Şimdilik bu kadar.

0x1F

Yeni Üye
Dün maalesef ki relapse oldum. Kaza geliyorum dedi ve geldi. Instagramı bu süreç içerisinde kapatıp, bir daha girmiyorum. Tetikleyiciler her yerde. Dün kendimden tiksindim, dün baya kötüydü benim için lakin durmak yok. Biliyoruz ki bu bir anda bitebilecek bir şey değil. Önlemlerimi alıp tekrardan başlıyorum.
12/12/23 ilk gün

0x1F

Yeni Üye
3. günden herkese tekrar selam. Bu süreçimde instagramı kullanmayarak çok rahat bir 3 gün geçirdim. Tetikleyici olmayınca gerçekten rahat ilerledi, ilerleyen günlerde de böyle olmasını diliyorum. Bugün sadece SQL çalıştım, yaklaşık 4 saat çalıştım diyebilirim. Benim gibi biri için inanılmaz saatler. Ders çalışırken gerçekten zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bi baktım saat akşam 8 olmuş. Bugünde duolingodan İngilizce çalıştım. İngilizce işini gerçekten halletmek istiyorum fakat kendimi çokta sıkmak istemiyorum o yüzden sadece duo'dan ilerlemek şimdilik benim için iyi. İnsanlar baya verim almışlar bu uygulamadan, şimdilik benim için de eski konuları tekrar etmiş oluyorum. Daha da ilerleyince göreceğiz.
Tüm gün evde bilgisayar başında olunca kilo alma daha da kolaylaşıyor. Şu anda rahatsız olduğum konulardan birisi bu: kilo almak. Spora tekrar başlamak iyi gelecektir kesinlikle.

Chad

Yeni Fapstronot
3. günden herkese tekrar selam. Bu süreçimde instagramı kullanmayarak çok rahat bir 3 gün geçirdim. Tetikleyici olmayınca gerçekten rahat ilerledi, ilerleyen günlerde de böyle olmasını diliyorum. Bugün sadece SQL çalıştım, yaklaşık 4 saat çalıştım diyebilirim. Benim gibi biri için inanılmaz saatler. Ders çalışırken gerçekten zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bi baktım saat akşam 8 olmuş. Bugünde duolingodan İngilizce çalıştım. İngilizce işini gerçekten halletmek istiyorum fakat kendimi çokta sıkmak istemiyorum o yüzden sadece duo'dan ilerlemek şimdilik benim için iyi. İnsanlar baya verim almışlar bu uygulamadan, şimdilik benim için de eski konuları tekrar etmiş oluyorum. Daha da ilerleyince göreceğiz.
Tüm gün evde bilgisayar başında olunca kilo alma daha da kolaylaşıyor. Şu anda rahatsız olduğum konulardan birisi bu: kilo almak. Spora tekrar başlamak iyi gelecektir kesinlikle.
Sürecin nasil gidiyor?

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6