Yargılamadan yardımcı olursanız sevinirim.Eskiden böyle bir insan değildim. Kendimi hergun bir şeyleri araştırirken buluyorum. Hergun aynı konular beni ruminasyona sokuyor. Sanal cinsel ilişki bağımlılığı devam ediyor. Kız arkadaşıma bu durumdan bahsettim kendisi ile uzaktan bir ilişkim var onu üzmekte istemiyorum çoğunlukla ayrıldığımız da yeniden kendimi sanal cinsel ilişki batağında buluyorum. Pişmanlıklar ardı arkası kesilmiyor onu hiç sevmedim mi ? Ona olan aşkım gerçek değil miydi. bana aldığı hediyeleri atıyorum ani kararlar veriyorum. Sonra baristigimiz da aşırı pişman oluyorum.Ama o ona aldığım hediyelerin hiçbirini atmamış farklı biri ile konuşmamış halı ile OKB mevcut ve sürekli ondan onay alıyorum bu yüzden kendi sıkıntılarımi sürekli anlatıyorum bu onunla konuşurken bile geçmişte başka kızlara yazdım bunu neden yapıyorum yılların verdiği ve beynime zarar veren olaylar yüzünden mi artık kendimi irdeliye biliyorum ama en büyük korkum evlendigim de bunun gibi iğrenç olayları eşime yansitmam. Gerçekten bazen insanlıktan çıktığımi düşünüyorum ve bu olayları gün içerinde sürekli düşünüyorum. Aileme bile açamıyorum içinden çıkamaz bir haldeyim özsaygı özgüven sevgim neredeyse sıfıra indi. Onu hak etmediğimi her zaman düşüyorum. Diğer erkelere bakıyorum ve neden bende onlar gibi sağlam karakterli sözünde duran bir kişiliğim olmadığı için kendime kızıyorum ve ilişkime yansitiyorum. Zihnim bu öğretileri çok sık tekrar ettiğini için nöronlar arası iletişim tamamiyle cinsel bağlamda kuruluyor. Zihnim bu olayları sık tekrar ettiği için normal olarak algılıyor. Normal hayatımda insanlar benden böyle bir şey beklemezler dışarıdan özgüvenli kararlı dursam da içimde bunlar ile savaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim