Biraz araştırmalarım sonucunda Kutsal Kitap'tan semen retention ile doğrudan bağlantılı olmasa da bazı ayetler okudum. Bunları sizinle paylaşmak istiyorum. (Konuyu sadece din tartışması yapmak veya sizi dini anlatmak için yazmadım. İster müslüman olun veya olmayın benim tek amacım bu pratiği desteklemek.)
Nur Suresi, 30-31:
"Mümin erkeklere söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Bu, onlar için daha temizdir. Şüphesiz Allah, onların yapmakta olduklarından haberdardır.
Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar..."
Müminun Suresi, 5-7:
"Ve onlar ki iffetlerini korurlar. Ancak eşleri veya ellerinin sahip olduğu (cariyeleri) hariç; çünkü onlar kınanmış değildirler. Ama bunun ötesini arayanlar, işte onlar haddi aşanlardır."
Naziat Suresi, 40-41:
"Kim Rabbinin makamından korkmuş ve nefsini kötü arzulardan alıkoymuşsa, muhakkak ki onun varacağı yer cennettir."
Şems Suresi, 9-10:
Nefsini arındıran kurtuluşa ermiştir. Onu kötülüklere gömen ise ziyana uğramıştır."
İsra Suresi, 32:
"Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, son derece çirkin bir iş ve kötü bir yoldur."
Nur Suresi, 30-31:
"Mümin erkeklere söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Bu, onlar için daha temizdir. Şüphesiz Allah, onların yapmakta olduklarından haberdardır.
Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar..."
Müminun Suresi, 5-7:
"Ve onlar ki iffetlerini korurlar. Ancak eşleri veya ellerinin sahip olduğu (cariyeleri) hariç; çünkü onlar kınanmış değildirler. Ama bunun ötesini arayanlar, işte onlar haddi aşanlardır."
Naziat Suresi, 40-41:
"Kim Rabbinin makamından korkmuş ve nefsini kötü arzulardan alıkoymuşsa, muhakkak ki onun varacağı yer cennettir."
Şems Suresi, 9-10:
Nefsini arındıran kurtuluşa ermiştir. Onu kötülüklere gömen ise ziyana uğramıştır."
İsra Suresi, 32:
"Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, son derece çirkin bir iş ve kötü bir yoldur."