Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Serum Amilod A (Tıpçılar Bakabilir Mi)

Turkishkebab

Jüpiter Yolcusu
Selam baylar! Kan tahlili sonuçlarıma internetten bakarken serum amilod a nın 1.52 olduğunu gördüm 0.50 olması gerekiyormuş. Araştırınca pek bir şey bulamadım. Yüksekliği çok kötü bir şey mi ? Genel olarak anlatabilir misiniz?

Mehmet2332

Yeni Fapstronot
Bir tür enfeksiyon belirtecidir çok anlamlı bir yükseklik değil gibi crp değerin varsa ona bak normalse 1 ay sonrasına kontrol kan aldırıp bak çok aklını kurcalıyor sa doktoruna danışırsın geçmiş olsun

Turkishkebab

Jüpiter Yolcusu
Bir tür enfeksiyon belirtecidir çok anlamlı bir yükseklik değil gibi crp değerin varsa ona bak normalse 1 ay sonrasına kontrol kan aldırıp bak çok aklını kurcalıyor sa doktoruna danışırsın geçmiş olsun
Teşekürler, Crp de yüksek knk romatoloji hastasıyım ama bu yükseklik amilidoziz hastası olduğumu göstermiyor değil mi ?

Mehmet2332

Yeni Fapstronot
Sanmıyorum dostum ben sağlıkçıyım ama doktor değilim amilidozis in primer belirtisi spot idrarda protein artışıdır idrar tahlili varsa kontrol et yinede emin olamazsan Dr a git

The King

Deneyimli Üye
Genelde bu değerler tek başına anlamlı olmuyor. Doktorlar da bütüncül bakıyorlar. Doktorun eğer bir şey söylemediyse düşme üzerine, için rahat etmiyorsa başka bir doktora detaylı görün. Geçmiş olsun.

Turkishkebab

Jüpiter Yolcusu
Genelde bu değerler tek başına anlamlı olmuyor. Doktorlar da bütüncül bakıyorlar. Doktorun eğer bir şey söylemediyse düşme üzerine, için rahat etmiyorsa başka bir doktora detaylı görün. Geçmiş olsun.
Sağlık ocağına gittim sıkıntı edecek bir şey yok dedi hocam teşekkürler

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6