Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sıfırdan Neverfap Günlüğüm

cENtD

Yeni Üye
Evet 2. gün bitti, genel olarak normal bir gündü ders çalışma verimim 5/10, paragraf ve matematik den ilerlemem lazım ve ders çalışma saatimi arttırmalıyım. Kitap okurken bağımlılığın verdiği *oktan etkiyle anlayamadığım yerler baya vardı umarım ilerde bunlar geçer.
Bugün tetikleyiciler fazla değildi: İnstagramda gördüğüm story ve düşünceler dışında çok bir şey olmadı.

NOT: Bugün buradan bir hikaye okudum ve baya etkilendim buradan hikaye ve meydan okumalara bakmaya devam edeceğim bana kim olduğumu hatırlatıyor. Yarın görüşmek üzere

cENtD

Yeni Üye
3. Gün: Zor bir gün değildi sadece 1 saat önce instagram tetikleyicisi ve düşünceler aklımı karıştırdı. Ders çalışmam bugün önceki güne göre daha iyiydi, daha fazla çalıştım. Ders verimim 6/10 düşük olmasının sebebi bazı kavramları ve konuları anlayamamam aslında anlıyorum fakat mast bağımlılığının verdiği zararlar nedeniyle kesinlikle tam anlamıyla konuları kavrayamıyorum, Geometriyi biraz daha fazla çalışmam gerekiyor. Bugün yine bu siteden bir kaç hikaye, yorum okudum bu yorumlar beni etkiliyor, mast´a başlamamı engelliyor tetikleyicileri görmezden gelmeme yardımcı oluyor ve daha fazla çalışmamı sağlıyor. Sağlıcakla kalın dostlar, bırakmak yok tam gaz devam.

cENtD

Yeni Üye
Başarısızlık. Buradaki ilk ama hayattaki sayamayacağım kadar fazla. Evet az önce o istemediğimiz kötü şeyi yaptım ama neden yaptım neden tekrar aynı döngüye girdim ev boştu meşgul değildim salak gibi tetikeyecilere baktım ve bakmaya da devam ettim durduramadım kendimi belkide boş zamanlarımı doğru seçemiyorum belkide zamanımı ayarlayamıyorum bilmiyorum fakat farklı stratejiler geliştireceğime yemin ediyorum boş zaman bırakmayacağım kendime tetikleyici herşeyden uzak duracağım ve o lanet telefondan tüm tetikleyici programları engelleyeceğim vazgeçmeyeceğim er yada geç başaracağım devam edeceğim yarın görüşmek üzere.

cENtD

Yeni Üye
1.GÜN: İyi güzel bir gündü küçük tetikleyiciler dışında bir şey olmadı, ders çalışmam berbattı az çalıştım yani, yarın mesaim fazla olucak pes etmeden devam.

cENtD

Yeni Üye
2. GÜN: Bugün aklıma fazla düşünce geldi tetikleyiciler baya azdı sadece düşünceler aklımı bunalttı, ders çalışmam düne göre çok daha iyiydi 6/10 yarın görüşmek üzere devam.

cENtD

Yeni Üye
3.GÜN: Dinlenme günümdü ders çalışmadım ama şu aklımdaki düşüncelerden kurtulamıyorum tetikleyicilere bakmaya devam ediyorum ve yalnızlığın getirdiği boş zamanlar da bana çok zorluk çektiriyor ama devam edeceğim durmayacağım sürece devam edenlere selam olsun.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6