Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sigara Içmek Boyu Etkiler Mi ?

ProfesionalNofapper

Emekli Looser
Selam arkadaşlar Neverfap ile birlikte sigarayida bırakacağım. 15 yaşımda yani geçtiğimiz yıldan beridir (1yil) sigara kullandım. 15 yaşımda boyum 1.73 ken 1 yilda sadece 1 sm uzayarak 1.74 oldum. Sizce bunun sebebi sigaramı? Abim 18 yaşında ve 1.82. sebebi bu ise bıraksam uzarmiyim. Şimdiden teşekürler.

Remedy10

Ay Yolcusu
sanmıyorum. sigara konusunda ise yol yakınken kesinlikle bırakmalısın. yaşın genc tam gelişme çağındasin uykuna dikkat et ve sağlıklı beslen. boyunu kafaya takma potansiyelin varsa zaten uzayacaksin

Remedy10

Ay Yolcusu
tekrar baktım da sanilabilirmiş :) Sigara içmenin vücudunuz üzerinde derin bir etki yaratmasının bir başka yolu da büyümenizi yavaşlatmasıdır. Küçük yaşlardan itibaren düzenli olarak sigara içen kişilerin uzun vadede boyları kısalabilirken, sigara içen kadınların bebekleri erken veya ortalamanın altında kiloda doğabilir. kaynak : .

ProfesionalNofapper

Emekli Looser
tekrar baktım da sanilabilirmiş :) Sigara içmenin vücudunuz üzerinde derin bir etki yaratmasının bir başka yolu da büyümenizi yavaşlatmasıdır. Küçük yaşlardan itibaren düzenli olarak sigara içen kişilerin uzun vadede boyları kısalabilirken, sigara içen kadınların bebekleri erken veya ortalamanın altında kiloda doğabilir. kaynak : .
Teşekkürler. Peki sizce azalta azlata mı yoksa birkereye mi bırakayım?

selam_lar

Ay Yolcusu
Selam arkadaşlar Neverfap ile birlikte sigarayida bırakacağım. 15 yaşımda yani geçtiğimiz yıldan beridir (1yil) sigara kullandım. 15 yaşımda boyum 1.73 ken 1 yilda sadece 1 sm uzayarak 1.74 oldum. Sizce bunun sebebi sigaramı? Abim 18 yaşında ve 1.82. sebebi bu ise bıraksam uzarmiyim. Şimdiden teşekürler.
kardeş yaş 15 diyorsun, düzenli spor basketboll ve yüzme ile senin boy 25 yaşında 185 e yaklaşır

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6