Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sınav Dönemi Concerta Kullanmak

• Konuyu başlatan Mantıkçı Kişi
  • Başlangıç tarihi
M

Mantıkçı Kişi

Misafir
Selamlar dostlar. Odaklanma sorunum vardı. Süreçte 70.gündeyim ve çokta faydası olmadı nofapın bana bu konuda. Psikologla görüştüm ve Concerta'ya başladım odaklanmamı arttırması için. İlk kutudayım kullanmaya başladığım günde dahil 5 gün etkili oldu. Daha sonrasında etkisini kaybetti her sabah alıyorum ama boş yani hiç etki etmiyor. Eskiden ederdi. Bunun sebebi nedir ? İnternette düzgün bir konu bulamadım. Psikoloğa da anlattım ilk kez karşılaştığını söyledi.

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
Aslında odaklanmanda bir sorun yok. Metilfenidatın tolerans geliştirmesi için aylarca alman gerek, etkisini birkaç günde kaybetmez. Bence sendeki sorun irade eksikliği, disiplin sorunları da olabilir. Başka bir psikiyatriste gitmeni tavsiye ederim. Ayrıca dikkat testi de yaptırabilirsin.

Lazkopat

Emektar Üye
Selamlar dostlar. Odaklanma sorunum vardı. Süreçte 70.gündeyim ve çokta faydası olmadı nofapın bana bu konuda. Psikologla görüştüm ve Concerta'ya başladım odaklanmamı arttırması için. İlk kutudayım kullanmaya başladığım günde dahil 5 gün etkili oldu. Daha sonrasında etkisini kaybetti her sabah alıyorum ama boş yani hiç etki etmiyor. Eskiden ederdi. Bunun sebebi nedir ? İnternette düzgün bir konu bulamadım. Psikoloğa da anlattım ilk kez karşılaştığını söyledi.
Beyin Sisi Sorunu Şu sana yardımcı olur büyük ihtimalle.

M

Mantıkçı Kişi

Misafir
Aslında odaklanmanda bir sorun yok. Metilfenidatın tolerans geliştirmesi için aylarca alman gerek, etkisini birkaç günde kaybetmez. Bence sendeki sorun irade eksikliği, disiplin sorunları da olabilir. Başka bir psikiyatriste gitmeni tavsiye ederim. Ayrıca dikkat testi de yaptırabilirsin.
Ben şöyle açayım ilaç konusunu. İlk aldığım günden itibaren baş ağrısı yaptı ve ne zaman odaklanacak bir şeyim olmasa genellikle baş ağrısı devam ediyordu. Fakat dediğim günden itibaren baş ağrısı gitti. O zamanlar bir şeylerin ters gittiğini farkettim. IQ ve Dikkat testi bunda daha önce yaptırmıştım. İkisininde sonucu iyiydi. İrade kısmı muhtemel sebeplerden birisi olabilir. Ama ilaç etkisini kaybettikten sonra bile kendi isteğimle derse otturuyordum. İlaç etkisi olsa fark ettirirdi kendisini.

M

Mantıkçı Kişi

Misafir
Şey var o 5 günlük süre farkında. O güne kadar çok çikolata yememiştim ama o gün Şerbetli olsun çikolata olsun şekerli şeyler olsun normalden fazla tüketmiştim onun etkisi olabilir mi ?

M

Mantıkçı Kişi

Misafir
Beyin Sisi Sorunu Şu sana yardımcı olur büyük ihtimalle.
O bende inanılmaz derecede çok oluyor. YKS sınavına hazırlanıyorum şuan denemelerde çok süremi alıyor. Ekstra olarak buna benzer başka bir durumda var bende şöyle ki; Ders çalıştığım zamanlar sesli sesli hayali veya gerçek(ama yanımda değil) kişilere dersi anlatıyorum ama aslında kendimle konuşuyorum. Psikoloğa bunu da anlatmıştım o da gayet normal dedi. Öğrenme modelleri ve seviyeleri varmış dedi. Zaten bende ders çalışırken olandan şikayetçi değilim aksine dandik bir detay bilgi bile 5 ay önce öğrenmiştim o aklımda misal. Ama diğeri dediğinden olabilir ya. Belki de benim aşırı hayalperest olmamdan kaynaklıdır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6