Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sınavlarım, Yurtdışı Ve Sat. Ne Yapmalıyım?

Ahmed-

Jüpiter Yolcusu
Merhabalar. Ben yurtdışında üniversite okuyacam. Bildiginiz gibi başvuru zamanında obp notunuzu istiyorlar. Bende yks ye girmeyecem. Sadece okul sınavlara girmek için çalışıcam. Yurtdışı için de SAT sınavına çalışıcam. Okul sınavlarından yüksek almak için sınav haftası ve ondan önceki hafta ne yapmalıyım. Ve derslere nasıl çalışmalıyım. Şimdiden teşekkür ederim ?

Son düzenleme:

surec

Merkür Yolcusu
Merhabalar. Ben yurtdışında üniversite okuyacam. Bildiginiz gibi başvuru zamanında obp notunuzu istiyorlar. Bende yks ye girmeyecem. Sadece sınavlara girmek için çalışıcam. Yurtdışı için de SAT sınavına çalışıcam. Sınavdan yüksek almak için sınav haftası ve ondan önceki hafta ne yapmalıyım. Ve derslere nasıl çalışmalıyım. Şimdiden teşekkür ederim ?
Hocam sat matematiği kolay görünüyor yurt dışında okumanın en büyük sıkıntısı paradır paran varsa telaşa gerek yok

Ahmed-

Jüpiter Yolcusu
Hocam sat matematiği kolay görünüyor yurt dışında okumanın en büyük sıkıntısı paradır paran varsa telaşa gerek yok
Biliyorum zaten. Ama paradan başka ingilizcede bilmek gerekiyor. Amerika gibi bir ülkede üniversite eğitimi alıcaksan fiyatlar çok yüksek ama daha düşük fiyatlı ülkelere gideceksen mesela Norveç veya İzlanda gibi yerlerde yıllık 10.000 euro gibi Fiyat ile okuyabilirsin. Ben Finlandiya da okuyacam. Şimdiden para kazanmaya başlıyorum. Ama ders ortalamam biraz daha yüksek olması lazım. İyi de yani. Daha da iyi olabilir. Şu anda ortalamam 75 ama ben 85 veya 90 yapmak istiyorum. Şu anda da Sınav ayına giriyoruz. Ben öbür haftadan sınav haftası bitene kadar full ders çalışmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

surec

Merkür Yolcusu
Biliyorum zaten. Ama paradan başka ingilizcede bilmek gerekiyor. Amerika gibi bir ülkede üniversite eğitimi alıcaksan fiyatlar çok yüksek ama daha düşük fiyatlı ülkelere gideceksen mesela Norveç veya İzlanda gibi yerlerde yıllık 10.000 euro gibi Fiyat ile okuyabilirsin. Ben Finlandiya da okuyacam. Şimdiden para kazanmaya başlıyorum. Ama ders ortalamam biraz daha yüksek olması lazım. İyi de yani. Daha da iyi olabilir. Şu anda ortalamam 75 ama ben 85 veya 90 yapmak istiyorum. Şu anda da Sınav ayına giriyoruz. Ben öbür haftadan sınav haftası bitene kadar full ders çalışmayı düşünüyorum.
Hocam 10 k Euro sadece okul ücreti verebilecek durumda iseniz dili
ingilizce olan çoğu ülkede okuyabilirsiniz

Lazkopat

Emektar Üye
bende kendim Fince öğrenmeye başlıyacam
Bence özel merakın yoksa öğrenme derim. Zira ispanyolca fransa almanca öğrenmek seni daha avantajlı duruma getirir. Hatta bence bu dilleri öğrendikten sonra fince öğrenmen daha doğru olur diye düşünüyorum

M

Misafir

Misafir
Merhaba ben mezunum ve obp'm 84. 4 yıllık lise hayatım boyunca şunu söyleyebilirim. Sınavlar zor olmuyor düzenli çalışmadığımız için yapamıyoruz. Ben 9 - 10 da çalışmıyordum ve sürekli sınavların zorluğundan yakınıyordum. Ancak suç sınavalarda değil çoğu zaman bizde oluyor. Zaten okuldaki öğretmenlerinin amacı senin moralini bozmak veya başarısızlığını görmek değil. Sana bir şeyler öğretmek. 11 itibarıyla derslerime düzenli çalıştım ve 11 ortalamam 85 12 ortalamam 92 geldi. Sadece alanımın derslerine değil tüm derslere çalışsaydım eminim ki çok daha yüksek gelirdi. Alanım sayısal olmasına rağmen ve temelimin olmamasına rağmen dersleri dikkatli dinleyerek ve düzenli çalışarak gayet iyi notlar aldım.

İradeavcısı

Jüpiter Yolcusu
Cahilliğimi affedin

Galiba konuyu açan kişinin yapacağı bir nevi Erasmus oluyor.
Bildiğim kadarıyla devlet karşılıyor diye bir şey duydum ama galiba ünide erasmusa gidenler için o.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6