Baysolomons
Yeni Fapstronot
Arkadaşlar herkese merhaba, 4 aydır bu aile ile beraberim iyiki farketmişim NFP'Yİ. Burdan gerçekten bir çok şeyin farkına vardım, bir çok şey öğrendim. Bu arada neverfapın ve hepinizin desteği için teşekkür ederim, hepimizin derdi bir hep beraber yürüyeceğiz. 28. Gundeyim ilk 1 haftayı kolay atlatttım 2. Hafta bi kez rüya gördüm 3. Hafta ara ara zorlandım çünkü beynim istiyordu fakat hiç takmıyordum, kafamın içinde kesinlikle böyle bir şey yok artık bitti diyorum. Bugünde işte 4. Hafta, istekler dahada çoğalıyor fakat biz istikrarlı ve güçlüyüz. Son haftamda bir şey farkettim sabah uyandığım zaman tekrar uyuyorum, çok kısa bir süre ve o süre içinde uykudayken daha önce izlenen görüntüler geliyor. Burda şunu anladım uyandıktan sonra tekrar uyumak iyi değil işte o arada rüyalanıyoruz. Sizde böyle bir şey farkettiniz mı ? Size tavsiyem uyandıktan sonra tekrar uyumayın, hem bu tembelliktir. Hayatınızı yoğunlaştırın fazla boş kalmamaya çalışın, sacma uğraşlardada bulunmayın arkadaşlar. Mesela kısaca size fayda vermeyen şeyler, alkol ve benzeri türleri. 1 ay dayanın sadece farkı görmeye basliyorsunuz. 2 ay sonra zaten kendimize nasıl zarar verdiğimizi farkediyoruz. İşte o zaman insanın komple silip atasi geliyor beynin ne kadar isterse istesin. Gokkusağındaki siyah ve beyazın yanına o renkli tonlar'da gelmeye başlıyor o zaman işte.
Yorumlarda toplanalım konuşalım
süreçleriniz nasıl gidiyor?
İsteğinizi nasıl geçiştiriyorsunuz?
Uyguladığınız taktikler neler?
Fayda görmeye başladınız mı ?
Yorumlarda toplanalım konuşalım
süreçleriniz nasıl gidiyor?
İsteğinizi nasıl geçiştiriyorsunuz?
Uyguladığınız taktikler neler?
Fayda görmeye başladınız mı ?