Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sosyal Medyada Içerik Üretirken Relapse Olmak

notfapper

Ay Yolcusu
Bunu artık sormam lazım sırf bu konudan dolayı 5ten fazla Relapse yaşamışımdır dostlar ben ytde ve instada kanal işletiyorum eski ben in saçma bir içerik fikri işte toplamda 5500 abonem falan var ben video yapabilmek için 2 saat oyuna 3 saatte takipçilerim ve içerik analizi ile ilgileniyorum bundan dolayıda ekranda fazla kalınca Relapse olmak çok kolay oluyor zaten 5 kuruş bile kazanamadım daha sizce bırakayımmı sosyal medyayı, illaki başka youtube çekenler olmuştur
Bana nasıl şeyler önerirsiniz bu 5 saat en az onuda belirteyim

Karimov077

Yeni Fapstronot
Dostum oyun içerikleri eskisi kadar popüler değil.Şu anda trend olan içeriklerden yola çıkmaya çalış.Mesela, kişisel gelişim.Piyasadakı bu tür kanallara bak, onların stilinde video içeriği yapmaya çalış.Neden mi? Çünki insanlar bu tür içeriklere bayılıyor.Kendilerini geliştirmek için plan kuruyorlar ve uygulamıyorlar.Bundan başka, videoları yapay zekaya yaptır.Zaten her kes kullanıyor.Senin için güzel bir fırsat olur, eğer değerlendire bilirsen.

Relapse konusuna geldikde, büyük ihtimalle İnstagram yüzünden relapse oluyorsun.Yapacağın şey çok basit ; Tetikleyiciler karşına çıktığı zaman engelle ve direnmeye çalış.Beynin çoğu zaman "Hiç bişey olmaz ya" diyerek seni kandırmak ister.Çünki ucuz dopamini orada.

Başarılar !

notfapper

Ay Yolcusu
Dostum oyun içerikleri eskisi kadar popüler değil.Şu anda trend olan içeriklerden yola çıkmaya çalış.Mesela, kişisel gelişim.Piyasadakı bu tür kanallara bak, onların stilinde video içeriği yapmaya çalış.Neden mi? Çünki insanlar bu tür içeriklere bayılıyor.Kendilerini geliştirmek için plan kuruyorlar ve uygulamıyorlar.Bundan başka, videoları yapay zekaya yaptır.Zaten her kes kullanıyor.Senin için güzel bir fırsat olur, eğer değerlendire bilirsen.

Relapse konusuna geldikde, büyük ihtimalle İnstagram yüzünden relapse oluyorsun.Yapacağın şey çok basit ; Tetikleyiciler karşına çıktığı zaman engelle ve direnmeye çalış.Beynin çoğu zaman "Hiç bişey olmaz ya" diyerek seni kandırmak ister.Çünki ucuz dopamini orada.

Başarılar !
Saolun önerilerinizi değerlendireceğim ama galiba yt shorts hakkında çok bilginiz yok (sizi aşşağılamıyorum) bu aralar globale bir hareketlilik var ondan deniyorum pk (para kazanma)açsam gerisi önemli değil instadaki tetikleyiciler ile ilgili önerinizi ise kullanacağım

5.500 takipçi iyi. Bir uğraşın olması da güzel. Tek yapman gereken tetikleyicilere karşı dikkatli olmak.

BloodRien

Yoda
dostum kızları objeleştirmekle alakalı biraz eğer takipci kaybetmem diyorsan

beynin bir kaç ay düzelsin objeleştirme bittiğinde işine geri dön

veya şöyle bir tavsiye vereyim

örneğin işin 5 saat ya kendine ara ver

sabah 1 saat bak öğlen 1 saat vs vs

biraz daha seni kesicektir başarılar dilerim

shape1
shape2
shape3
shape4