Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sözler Köşesi̇

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
BURADA SEVDİĞİNİZ YAZILI/RESİMLİ ÜNLÜ, YAZAR, OYUNCU VS. SÖZLERİNİ PAYLAŞABİLİRSİNİZ.

U

uslanbecptprice

Misafir
#vazgeçmeyi düşündüğünde,neden başladığını hatırla.

E

endiptengeldim

Misafir
Hiçbir şey bir günde değişmez. Adım adım bir süreç gerekir.
-endiptengeldim

Moderatörün son düzenlenenleri:

The great

Yeni Fapstronot
Eğitim olmadan, bilgiden yoksun kaldılar.
Bilgi olmadan, güvenleri yoktu.
Güven olmadan, zaferden yoksun kaldılar.
julius Sezar

Userx

...
Vasily_Perov_-_Портрет_Ф.М.Достоевского_-_Google_Art_Project.jpg
"Kendine yalan söyleyen ve kendi yalanlarına inanan bir insan, ne kendindeki ne de başkasındaki gerçeği tanıyamaz hale gelir ve sonunda hem kendisine hem de başkalarına olan saygısını kaybeder. Kimseye saygısı kalmadığında artık sevemez ve kendisinde sevgi olmayınca kendini oyalamak için dürtülerine teslim olur, zevklerin en aşağı biçimlerine kapılır ve sonunda bir hayvan gibi davranır."

~Fyodor Dostoevsky

Son düzenleme:
"İnsan anlamayacak... ki insan; insanlara olan görevini yerine getirdiğinde Tanrı’nın komutlarını da yerine getirmiş olacak ve bunu yerine getirdiklerinde sonuç olarak daima Tanrı’nın hizmetinde olmuş olacak. İnsanın hareketleri ahlaksal olmadığı sürece başka türlü Tanrı’ya hizmet etmeleri de olanaksızdır."

Immanuel Kant

je.veuxvivre

Yeni Üye
"Neyin gercekten sizi ilgilendirdiğini bilir ve bu bilinçle düzenli bir şekilde hareket ederseniz, iradeniz dışında hiçbir şey yaptırılamaz hale gelirsiniz. Ötekiler sizi incitemez, düşmanlıklara çekilemezsiniz ve acı çekmezsiniz."
-Epiktetos

Userx

...
Mark_Twain_by_AF_Bradley3.jpg
''Hepimizin bilinçsizce diğer insanları ölçtüğümüz bir standardı vardır ve yakından incelersek, bu standardın çok basit olduğunu görürüz ve şudur: Kendimizde olmayan büyük nitelikler için onlara hayran oluruz, onları kıskanırız. Kahraman ibadeti tam da bundan ibarettir. Kahramanlarımız, bizim yapamadığımız şeyleri pişmanlıkla, bazen de gizli bir utançla yapan insanlardır. Kendimizde hayran kalacak pek bir şey bulamıyoruz, her zaman özel olarak başka biri gibi olmak istiyoruz. Herkes kendinden memnun olsaydı, kahramanlar olmazdı.''

~Mark Twain

Son düzenleme:

Varolej

Jüpiter Yolcusu
Gerçek anlamda winner olacaksan, bazı şeyleri söküp atacaksın. Kafaya takmak gibi, bağımlılıklar gibi :D

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6