winles
Yeni Fapstronot
Merhabalar uzatmadan konuya gircem.Su orucu yapmayı düşünüyorum sebebi ise vücuttaki kanserli hücreleri öldürmesi(kanser olduğumdan değil sigara içtiğimden bu arada sigarada içmicem su orucu yaparken) ve vücudu detoks etmesi.Tüm kaynaklar farklı şeyler söylüyo nasıl yapmam gerektiği hakkında ve burda bilgili kişiler olduğunu düşünerek buraya yazıyorum.
1. Süreç içinde kahve içersem kötü etkilenir miyim veya daha az faydası olur mu?(Herkes farklı bir şey söylüyor internet sitelerinde)
2.Ne kadar süre yapsam ideal olur ilk seferim diye hafif yapmak istemiyorum açıkçası iradeli denebilecek biriyim sanırım?
3.nofap falanda yapıyorum şuan ders çalışamayacak kadar rahatsız edici bir açlık hissi veya halsizlik olur mu?
Cevaplar için çok teşekkürler herkese kolay gelsin..
1. Süreç içinde kahve içersem kötü etkilenir miyim veya daha az faydası olur mu?(Herkes farklı bir şey söylüyor internet sitelerinde)
2.Ne kadar süre yapsam ideal olur ilk seferim diye hafif yapmak istemiyorum açıkçası iradeli denebilecek biriyim sanırım?
3.nofap falanda yapıyorum şuan ders çalışamayacak kadar rahatsız edici bir açlık hissi veya halsizlik olur mu?
Cevaplar için çok teşekkürler herkese kolay gelsin..