Kingcrusader ve
kylewalker dostlarım, cevaplarınız için teşekkür ederim.
1) Öncelikle NeverFap mentalitesinin ne olduğunu anlamanız gerekiyor ve bunu siz yapmaz iseniz yerinize kimse yapmayacak.
2) Ne hissettiğinize değil ne yapmanız gerektiğine odaklanın, eminim kafanızın içinde bir yerlerde 'şunu yapsam iyi olur' dediğiniz bir şeyler var biliyorum. İşte onu google'ı açıp ne olduğunu aratmak bile bir şeyler yapmaktır böyle başlayabilirsin.
3) Günlük yazın. Hiç bir şey yapmadım ki ne yazıcam. O zaman saat satt ne yaptığını yaz, kendinize üçüncü bir göz ile bakma fırsatı sunar bu da farkındalığı arttırır.
4) PBKY kitabını okuyun google'a "PBKY NeverFap forum" yazın, bu forumda konu şeklinde kitabı bulabilirsiniz.
5) google'a "NeverFap akademi ilk 14 Gün" yazın, çıkan videoları ve yazıları okuyun izleyin.
6) dünyada bir tek siz bu durumda değilsiniz, bundan bir süre önce ben de böyleydim. ve bir kez düşen daima düşme ihtimali vardır unutmayın bu savaş ömür boyu bitmicek, bir sihirli değnek gelip size bu bağımlılığı bıraktırmıcak veya bir gün sabah uyandığınızda yapma isteği gitmiş olmayacak. Ama siz ilmek ilmek işlediğiniz kendiniz öyle bir kişiliğe dönüştüreceksiniz ki eski size bakınca "ulan ne salak adammışım" diyeceksiniz emin ol.
7) Hepimiz özeliz biriciğiz, sadece kendimizi sabote ediyoruz.
8) Spor yapın, paran yoksa calisthenics yap evde dışarda vesaire fark etmez. Her gün mutlaka hareket et ataların gibi ol unutma ne kadar onlar gibi yaşarsan o kadar bu hayatta mutlu olursun çünkü biz binlerce yıl böyle yaşadık, şu anki insanoğlu modern hayata hala adapte oalmadı ve olamıcak da.