Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Süreçte Karşılaşılan Olumsuz Haller Nedir ?

Revival

Yeni Fapstronot
NeverFap yaparken ne gibi olumsuzluklarla karşılaşırız mesela yoksunluk hissi vs herkes bir kaç tane yazsın ve o durumda ne yapılması gerektigi hakkinda öneri de bulunsun

Stoic Legionnaire

Ay Yolcusu
NeverFap yaparken beni en çok zorlayan şey boşluk hissi. Yani bu PMO benim hayatımı öyle bir kaplamış ki, o gidince yerine bir şeyler koymak, alışkanlıklar inşa etmek beni çok zorluyor, en sonunda kendimi yine PMO'da buluyorum. Kendime ve başkalarına önerim de, küçük küçük başlayıp yeni ve güzel alışkanlıklar inşa etmek.

Hani bazı motivasyon sayfalarıyla dalga geçilir ya, 10 bardak su iç vb. diyen. Aslında çok doğru çünkü her biri birer tohum gibi. Her gün 10 sayfa kitap, 3 şınav, uyanınca yatağı toplamak vb. bunlar zamanla büyüyecek tohumlar. Ama tabii ki her gün SULANIRSA.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6