Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Süreçte Oyun Oynamak (Soru)

Ottoman

Mezun Adayı
Merhaba arkadaşlar, önceden bağımlılık derecesinde oyun oynarken neredeyse 3 aydır oyun oynamadım, boş günlerimde o gün en fazla 2 saat oynasam sürecime ve dopamin reseptörlerine bir zararı olur mu?

Oynayacağım tek oyun Squad bu arada, CS Valo gibi çok hareketli bir oyun değil.

cENtD

Ay Yolcusu
Merhaba arkadaşlar, önceden bağımlılık derecesinde oyun oynarken neredeyse 3 aydır oyun oynamadım, boş günlerimde o gün en fazla 2 saat oynasam sürecime ve dopamin reseptörlerine bir zararı olur mu?

Oynayacağım tek oyun Squad bu arada, CS Valo gibi çok hareketli bir oyun değil.
Eğer bağımlılık derecesine gelmeyeceğine eminsen ara ara oyna ama düzenine planına ters gelecekse oynama

DexterMorgan_

Yeni Fapstronot
Hocam ara sıra oynasan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum insanın biraz da rahatlaması lazım bir noktada her zaman tetikte olmak hep birşeyleri kendine yasak etmen daha büyük felaketlere yol açabilir

Michelangelo

Ay Yolcusu
Dostum Keşiş olmak İstemiyorsan Kendini Bu Kadar Dünyevi Zevklerden uzak tutmana Gerek yok. Rahat takıl.

JonSnoww

Yeni Üye
benim fikrimce gün içindeki yapman gereken işleri halledip kalan 1 2 saati oyunla değerlendirmen disiplini koruma ve denge açısından iyi

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6