Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Süreçte Yoğun Mutluluk hali

HakimZiyech

Yeni Üye
Selamlar 12.gündeyim çok dalgalı bi ruh halim var şu an sanki fap yapmış gibi yoğun bi mutluluk hissediyorum bu kötü bi şey mi? Sonuçta kaygıya dayanıp dopamin reseptörlerini arttırmak varken şimdi kendiliğinden gelen bi mutlulukla dopamin reseptörlerinin iyileşmesi engellenmiş mi oluyor?

Inhuman

Satürn Yolcusu
Hayır. Dopamin reseptörleri arttığı için normal olaylar örneğin bir kahve içmek veya dışarı çıkmak daha zevkli gelmeye başlıyor olabilir.

İyileşme belirtisidir.

Start

Uranüs Yolcusu
Sürecin ilk günlerinde duyğusal durum dalgalı olur genelde. Bir gün mutlu hissedersin, diger gün qarip bir şekilde sanki her şeyden soğur, mutsuz ve depresif biri olursun. Ben bunların normal olduğunu ve iradeni kullanarak görmezden gelinmesini düşündüm ve uyğuladım. Bir müddet sonra durum stabilleşdi. Şimdi de mutsuz olduğum durumlar oluyor. Ama artık mantıklı nedenlerden kaynaklanıyor.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6