Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sürekli Tetikleyicilere Maruz Kalmak

Gaucho

Yoda
Dostlar süreç içinde sürekli tetikleyicilerle karşılaşıyorum. Sosyal medyasından tut gittiğin spor salonunda dışarıda her yerde bir sürü tetikleyici var bunlarla nasıl baş edebiliriz.

LightElectricWave

Neverfap Asayiş Amiri 👮🏼
Moderatör
Bunu tamamen hayatından çıkarman imkansız, çıkarman da zaten sana fayda değil zarar sağlar. Erkek olduğunu unutma, kadınlarda hayatının bir parçası. Bunun yerine nerede ne zaman müdahale edeceğini öğrenmen daha iyi olur. Kalabalık ve sıcak bir yere gittiğin zaman açık giyinen kadınlar görmen çok normal aynı şekilde spor salonunda da görmen çok normal. Buna bir şey yapamazsın ve yapmamalısın zaten. Umursamayıp önüne bakmaya devam etmelisin. Ama sosyal medyada, bilgisayarda hele hele evde yalnızken rastlıyorsan işte ona müdahale etmen gerek.

Sanal ekrandaki kadınlardan uzak dur, sana zarar vermekten başka bir işe yaramazlar.

Gaucho

Yoda
O zaman gerekirse pc oyunlarını da bırakmak lazım hocam anladım. Bir film diziden önce cinsellik sahnesi var mı diye kontrol etmek vs bunlara daha çok dikkat edeceğim.

Priv@te_reflection

Mars Yolcusu
İçinde duyguları canlandıran her şeyden kaçınmak gerekir müzik ya da film deyip geçme ya da söz. Bakmayacaksın tamamen yoksa bakınca her türlü o an etkilenmiyor dersin ama sonra o zaen bilinçaltına işliyor. Dizi de olsa açık kadınlara bakmamak gerek.Ha gerçek hayatta görmüşsün ha tv ekranında benim için farkı yok.Ayrica da ben kendime güveniyorum önemli olan etkilenmemek diye açık kadınlara bakmaya devam edersen krizler gelecek.Bundan emin olsan dahil açık kadınlara bakma.Acik olmak sadece bedenen açık sapıklık değil saçlar dudaklar yeri gelir gözleri bile tahrik edebilir.Kadınlarla muhatap olacağın alanlara da girme eğer ki öyle bir yer varsa zaten .Öyle ortamlardan uzak dur.Kulagini ve gözünü koru.Sesli ya da sessiz her türlü uyarısında temizle .Müzikler özellikle sehvet içermese de sahip olma duygusu yaratıyor. Hisleri nefsi tahrik eden bir şey ve kafayı dolduruyor dalgınlığa neden oluyor.Güvenli olarak ilerlemek için aklını da zihnini de sahip olma duygularından uzak tutman gerek.Yemeye içmeye dikkat et .Aşırilıklardan kaçın. Kadınları düşüncede canlandıracak şeyler yapma ve bir yandan nofap anlatan videolar izle.İnancin varsa zaten kadınlarla gereksiz diyalogda olmazsın. Bu iş bir bütündür. Bir işi yaparken neden bunu istiyorum diye sorman gerek.Gercekten yapmak istediğim için mi egomu tatmin etmek için bunu sorman lazım. Sahip olma dolu kıyas dolu hayatın varsa bunlar da düşünceleri etkiler.Rahat ve huzurlu bir kafa yapısında olmalısın.Hem de aradığın şeyin dışarıda içeride sende olduğunu kendinle vakit geçirebilmek olduğunu anlamalısın.Zihin temizliği için işine yaramayan şeylerden kaçın gerekli işleri yap zihin temiz olursa çok dysunce gelmez ne kadar az düşünce gelirse o kadar az tahrik olursun.Etkilenmemenin yolu bakmamak basit bir cevap ama günaha giden yolu kapatmalisin .Ortalarda kalma asla bu işlerin ortası yok keskin sınırlar çizmelisin.Ya siyah ya beyaz . Bunun sayesinde 2 haftadır kriz yaşamadan gidiyorum .Fark etmediğin gozune çarpan şeyler olabilir .Her şeyi sorgula yaptıklarının bunlar doğru mu faydası var mı bedenin ne tepki veriyor izle not al.Her zaman dinde bu yoktur diye o şeyi yapmak meşru olmaz ya da internette ya da herhangi bir yerde böyle yazmıyor diye de diyemezsin.Burada ölçüt sensin .En ufak etkilenme dahi göz ardı edilmemeli.Kurallar değil olayın mantığı önemli. Ne olursa olsun seni etkileyen sana iyi gelmeyen krize sokan her şey senin için zararlı olan şeydir. A kişisi ya da B kişisi ya da Profesörün ne dediği hiç önemli değil kendine bak .

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6