Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Tavsiye Ihtiyacı

Mahir Kara

Ay Yolcusu

Arkadaşlar merhaba.

Ben 1 Mayıs’ta arkadaşlarımla birlikte yurt dışına, 6 aylık bir iş programına gideceğim. Fakat şu an Neverfap sürecinde olduğum için bazı negatif semptomlar yaşıyorum: beyin sisi, anksiyete, özgüvensizlik, odaklanma zayıflığı… Biri bir şey söylediğinde bazen ilk seferde anlayamıyorum bile.Aptal gibi gözükmek istemiyorum.

Bu yüzden orada çalışırken başarabilir miyim diye ciddi şekilde stres yaşıyorum. Şimdiden bile heyecanlanıyorum, sanki oraya gidince kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi geliyor. “Acaba beceremem mi?” düşüncesi kafamı yiyor.

Aslında biliyorum ki bu semptomlar geçtiğinde ben gayet normal bir şekilde çalışabilirim. Ama 1 Mayıs’a kadar toparlanabilir miyim? Beynim şu an fog halinde, tam verimli çalışmıyor. Bu süreçte beynimin toparlanması mümkün mü?

Fikirleriniz gerçekten benim için değerli.
(Sürecimin 7ci günü , 5 yıllık bir bağımlıyım)

Son düzenleme:

nevergiveup20

Yeni Üye
Reis şuandan itibaren o zamana kadar tamamen birakabilirsen bütün bu kaygının ve stresin gereksiz olduğunu kendin de şahit olacaksın o zamana kadar düzelmiş olursun ama birak su pmo illetini

bguven28

Venüs Yolcusu
knk ben 60.günden sonra toparlandım bütün stres belirtilerim geçti. 10 yıldır tanıdığım abimden çekinirim, artık hiçbir stres belirtim yok. Adamla taşşak muhabbeti bile yapar duruma geldim acaip birşey bu nofap. Özgüvenin doruk noktası. Resmen bütün stresimin sebebi buymuş.

Mahir Kara

Ay Yolcusu
Ben 90 gün içinde düzeliyim istiyorum , testosteron seviyyemdede düşüş var buda özgüveni etkiliyor.Bunun için her şeyi yapıcam.

Mahir Kara

Ay Yolcusu
Reis şuandan itibaren o zamana kadar tamamen birakabilirsen bütün bu kaygının ve stresin gereksiz olduğunu kendin de şahit olacaksın o zamana kadar düzelmiş olursun ama birak su pmo illetini
İnşallah dediğiniz gibi olur hocam , artık kafamda bitirdim bir daha geri dönmeyecem bu illete , ama mayısın 1ne kadar düzelirmiyim orasıynan ilgilenmiyorum , çünki forumda bazı yazılarda beyin sisinin 6 aya hatta 1 yıla geçeceğine dair yazılar mevcut , o beni endişelendiriyor , inşallah böyle olmaz.Mayısın 1ne kadar iyileşmek istiyorum.

Ottoman

Mezun Adayı
İnşallah dediğiniz gibi olur hocam , artık kafamda bitirdim bir daha geri dönmeyecem bu illete , ama mayısın 1ne kadar düzelirmiyim orasıynan ilgilenmiyorum , çünki forumda bazı yazılarda beyin sisinin 6 aya hatta 1 yıla geçeceğine dair yazılar mevcut , o beni endişelendiriyor , inşallah böyle olmaz.Mayısın 1ne kadar iyileşmek istiyorum.
Koskoca 4 ay var hocam ayrıca beyin sisi süresi göreceli birşey benim 1 ayda beyin sisim kayboluyor. 4 ayda büyük faydalar görürsünüz.

Mahir Kara

Ay Yolcusu
Koskoca 4 ay var hocam ayrıca beyin sisi süresi göreceli birşey benim 1 ayda beyin sisim kayboluyor. 4 ayda büyük faydalar görürsünüz.
İnşallah hocam , zaten psikolojik bağımlılık gitti neredeyeyse hiç kriz gelmiyor , inşallah düzelir artık fabrika ayarlarıma kavuşmak istiyorum.

Tezoff

Фаб киллер.
Yaptığın heyecanın beyin sisinden daha kötü olduğunu anladığın an herşey daha iyi olacak.

selam_lar

Ay Yolcusu

Arkadaşlar merhaba.

Ben 1 Mayıs’ta arkadaşlarımla birlikte yurt dışına, 6 aylık bir iş programına gideceğim. Fakat şu an Neverfap sürecinde olduğum için bazı negatif semptomlar yaşıyorum: beyin sisi, anksiyete, özgüvensizlik, odaklanma zayıflığı… Biri bir şey söylediğinde bazen ilk seferde anlayamıyorum bile.Aptal gibi gözükmek istemiyorum.

Bu yüzden orada çalışırken başarabilir miyim diye ciddi şekilde stres yaşıyorum. Şimdiden bile heyecanlanıyorum, sanki oraya gidince kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi geliyor. “Acaba beceremem mi?” düşüncesi kafamı yiyor.

Aslında biliyorum ki bu semptomlar geçtiğinde ben gayet normal bir şekilde çalışabilirim. Ama 1 Mayıs’a kadar toparlanabilir miyim? Beynim şu an fog halinde, tam verimli çalışmıyor. Bu süreçte beynimin toparlanması mümkün mü?

Fikirleriniz gerçekten benim için değerli.
(Sürecimin 7ci günü , 5 yıllık bir bağımlıyım)
hiiiiiç heyecan yapma . s*ktir et inan, millet dandirikten işlerden çalışıp gününü gün ediyor , en ufak üzüntü,kaygı yaşamıyorlar ,sende işini kovala gerisini boşver.

Mahir Kara

Ay Yolcusu
hiiiiiç heyecan yapma . s*ktir et inan, millet dandirikten işlerden çalışıp gününü gün ediyor , en ufak üzüntü,kaygı yaşamıyorlar ,sende işini kovala gerisini boşver.
Bizim iş otel işi , otelde turistlerle çalışıcaz , yani zaman zaman beynim duraklıyor , anksiyetem artıyor hepside bu illet yüzünden , milletin karşısında mahçup olmak istemiyorum.İnşallah düzelirim.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6