umutbey
Yeni Üye
Merhaba Neverfap ile ilgili yaşadığım sorunlardan bahsedicem.
Ben Umut , 17 yaşındayım. 12. sınıfa geçtim. Neverfap/Nofap ile tanışmam 10 un yazında yani 15 yaşında oldu.
Ve ben artık nofap diye bir şey yapmicam. Zararlı olduğunu bilicem sadece . Derslerime, , arkadaşlarımla vakit geçirmeye , para kazanmaya bakıcam. Zaten bunları yaptıktan sonra nofap yapıyorum diye kendimi kasmadan kendiliğinden bırakıcağımı düşünüyorum.Sizlerden yardımcı olmanızı istediğim konu mental olarak amaçsız, mutsuz olduğunuz zamanlarda ne yaptığınız? Gerçekten yardıma ihtiyacım var hayatı şuan boş yaşıyorum. Hiç geleceğimi düşünmüyorum.12. sınıfım daha aklımda hiçbir meslek hedef yok.
Özelden veya burdan tavsiyelerini bekliyorum. Başınızı ağrıttığım için kusura bakmayın.
Ben Umut , 17 yaşındayım. 12. sınıfa geçtim. Neverfap/Nofap ile tanışmam 10 un yazında yani 15 yaşında oldu.
O zamanlar bağımlı değildim. Ama mast. yapmanın çok zararlı olduğunu hiç yapmaman gerektiğini öğrendikten sonra bırakmak için çok uğraştım. ama 2-3 yıldır 1 haftayı bile geçemedim. Kendi kendime triplere girdim , gün sayıyorum, sabahları kalkar kalkmaz acaba dün gece sürecim bozuldu da bunu unuttum mu, diye düşünüyorum.Neverfap akademiden irade kamplarına, zaman stres yönetim kamplarına katıldım. Youtube kanalında bir çok içerik izledim. Gerçekten bunu bırakmak istedim, kafaya çok taktım. ama başaramadım.
Şuan amaçsız, hedefsiz mutsuz bir hayat yaşıyorum. Asosyalleştim, sağlıksız besleniyorum. Kendimi geliştircek hiçbir şey yapmıyorum. Bu nofap olayına kafayı taktığım zamanı keşke gezmeye, kitap okumaya , arkadaşlarla takılmaya harcasaydım. Moralim hayat enerjim daha yüksek olurdu. Genel olarak hayatta bu konu haricinde takıntılı biriyim. okb hastası olduğumu düşünüyorum ama herhangi bir doktor teşhisi almadım.
Ve ben artık nofap diye bir şey yapmicam. Zararlı olduğunu bilicem sadece . Derslerime, , arkadaşlarımla vakit geçirmeye , para kazanmaya bakıcam. Zaten bunları yaptıktan sonra nofap yapıyorum diye kendimi kasmadan kendiliğinden bırakıcağımı düşünüyorum.Sizlerden yardımcı olmanızı istediğim konu mental olarak amaçsız, mutsuz olduğunuz zamanlarda ne yaptığınız? Gerçekten yardıma ihtiyacım var hayatı şuan boş yaşıyorum. Hiç geleceğimi düşünmüyorum.12. sınıfım daha aklımda hiçbir meslek hedef yok.
Özelden veya burdan tavsiyelerini bekliyorum. Başınızı ağrıttığım için kusura bakmayın.