Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Tek Bir Düşünce Değişimi Yeter

SlaveToMaster

Full Saiyan
Bugün "Prenses Erkek Sendromu" başlıklı bir yazı yazmıştım. Bu yazıyı yazmamda ilham olan şey bir kızın biosuna "tüm erkekler ana kuzusu prenses olmuş, ne olacak haliniz?" yazmış olmasıydı. Evet, biliyorum; sanaldan yazışmayacağım dedim ama kendime son bir şans verdim ve bir tane de söz verdim kendime: "Kiminle yazışırsan yazış, asla dertlerinden yanma. Rahat takıl." Sonra yeni oluşturduğum hesapta sadece konuşmak istediğim türden kişileri belirttim, yani zeki kadınları. İşe de yaradı. 2 tane kadınla konuştum böyle, ikisi de benden yeterince etkilendi. Bir tanesi aniden gitmek zorunda kaldı (benden soğuduğunu sanmıyorum çünkü "çok iyi gidiyorsun" diye benden hoşlandığını belirtmişti), diğeri de bana BA-YIL-DI. Bu kız çölde vaha görmüş gibi sevindi benimle konuştuğunda. Bu kızla konuşmamı gerçek hayata taşıyacağımı söylediğimde kız heyecandan ne yapacağını bilemedi (bu arada bunu yapacağım en kısa zamanda, sadece stratejik yaklaşıyorum; birkaç adım sonrasını da düşünüyorum).

"O" Düşünce Değişikliği​

Eskiden (yani bugüne kadar) hep kendimi ezik biri olarak görürdüm. Ama insan zihni olumsuz olana odaklandığı için iyi yönlerimi göz ardı etmiştim. Birçok insandan çok daha iyiyim bazı konularda. Ve bu özelliklerimi kullanmaya karar verdim. Nerede olursa olsun. Gözlem yeteneğimi iletişimde kullanıyorum mesela. Kadınlarla iletişim kurarken onlara soru sormak yerine (bazı nadir durumlar hariç) onların içinden geçenleri tahmin etmeye çalışıyorum. Çoğu zaman tutuyor da. Ve bu onların çok ama çok hoşuna gidiyor.

Kendime tekrarladığım söz şu oldu: "Ben bir erkeğim ve kendimden utanç duyacak bir şeyim yok. Benim de ilgilendiğim şeyler var ve kadınlar da bunlardan bir tanesi. Niyetimi belli etmemden daha doğal bir şey olamaz."

Tabii değiştirdiğim başka şeyler de oldu. Mesela;
  • Müzik tarzımı değiştirdim. Zaten normalde metalcore, deathcore gibi beni iyi hissettiren türleri dinliyordum (sakın kızlara dinletmeyin, bundan nefret ediyorlar :D), buna bir de WWE şarkılarını ekledim.
  • Güreş videoları izlemeye başladım. Adeta antidepresan gibi geliyor bana. Herhangi bir ilacın iyileştirici gücünden çok daha fazla bir güce sahip bana sorarsanız.
  • Ev işlerine önem vermeye başladım. Anneme daha çok yardım ediyorum. Ekrandan uzak durmaya çalışıyorum, uzak duramadığım zamanlarda bir şeyler öğrenmek için kullanıyorum.
Bunun gibi şeyleri de ekledim hayatıma.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6