Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Tekrardan Pmo'ya Döndüm

sansibirazdümenci

Yeni Fapstronot
Pmoya tekrardan başladım, lanet gelsin.Her fapde prno olmuyor ama arada o da oluyor, travmatik olarakda yapıyorum.Şuan denge bozulduğu için nofape tekrar başladığımda istediğim kadar fap yapmayayım yine bişey değişmez nofapin etkilerini artık görmem diye de endişeleniyorum.Ne yapmalıyım?Kendimi çok kötü hissediyorum, ne olduysa 30 gunluk sureci bozunca oldu.

nevergiveupp

Ay Yolcusu
Neden nofape tekrar başladığında etkilerini görmeyesin ki dostum? İnsanız,sınırlı irademiz var.Bozman çok normal,neden bozduğunu analiz et;kriz anında neler yapacağını önceden belirle.Kafanı meşgul et.Bunları yaparsan ilerlemen daha kolay olur.Bunları biliyorum ama yapamıyorum diyorsan da nofape olan inancın azalmıştır,onu düzeltmek lazım diye düşünüyorum.

sansibirazdümenci

Yeni Fapstronot
Neden nofape tekrar başladığında etkilerini görmeyesin ki dostum?
Biri 40 günlük nofap yaptığını,bozduğunu daha sonraki süreçlerinde eski surecindeki halinden eser olmadıgını belirtmişti.Oradan aklıma takıldı.

Şuan tatildeyim ve çok fazla evde boş vaktim oluyor ondan kaynaklı sürekli bozuyorum süreci.Ve kafamda cinsellik çokça var, o görseller her zaman aklıma gelmese bile var diyebilirim.Bir forum sitesinde cinselliğin çokça konuşulduğu ve hatta bazılarının orada tanışıp buluşup ardından o işi yaptığını görünce veya x üniversitede, x şehirde bolca bu tür işler olunca"Ben kac yasında iliskiye gireceğim,nasıl olacak,kimle olacak" gibi sorular kafamda dört dönüyor.Overthink oluyor.Cinsellik düşünmemeliyim fakat bazen o siteye bakasım geliyor.Bu durumda ne yapmalıyım? Bilgili biri bir tavsiyede bulunabilir mi?

Son düzenleme:

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
Biri 40 günlük nofap yaptığını,bozduğunu daha sonraki süreçlerinde eski surecindeki halinden eser olmadıgını belirtmişti.Oradan aklıma takıldı.

Şuan tatildeyim ve çok fazla evde boş vaktim oluyor ondan kaynaklı sürekli bozuyorum süreci.Ve kafamda cinsellik çokça var, o görseller her zaman aklıma gelmese bile var diyebilirim.Bir forum sitesinde cinselliğin çokça konuşulduğu ve hatta bazılarının orada tanışıp buluşup ardından o işi yaptığını görünce veya x üniversitede, x şehirde bolca bu tür işler olunca"Ben kac yasında iliskiye gireceğim,nasıl olacak,kimle olacak" gibi sorular kafamda dört dönüyor.Overthink oluyor.Cinsellik düşünmemeliyim fakat bazen o siteye bakasım geliyor.Bu durumda ne yapmalıyım? Bilgili biri bir tavsiyede bulunabilir mi?
Zamanı gelince zaten görürsün, kızla tanışana kadar sürece devam etmen ve mentaliteni süreç üzerine kurman harika olur.

Eğer süreci geri plana atarsan zamanı geldiğinde başka sorunlarla karşılaşabilirsin.

kral6666

Yoda
Öncelikle sakin ol güzel kardeşim.Bu felâket tellalığı nedir böyle? Pollyana gibi olacaksın millet seni dağa kaldırdığı zaman bile olsun dağ havası almış oluruz diyeceksin.
Pbky oku mutlaka ve günlük tut.Krizler geldiğinde özellikle yaz ve neden krize giriyorum diye kendine sor.
Mesela dün 2 gündür aklıma takılan bir p*rno yıldızı vardı.Kendime sordum niye aklıma takılıyor diye ve cevap olarak şunu buldum;
Şu aralar bir çekirdek aile üyem hasta ve bunun daha ciddi bir hastalık için başlangıç olabileceğini düşünüyordum.Bundan dolayı stres yaptığımı ve o stres beni zorladığı için küçük canavarın bana bu stresi gidermesinin tek yolunun pmo olduğunu söylediğini anladım.
Her şeyin bir nedeni var yani.
A0 Türkçe gibi oldu ama umarım söylemek istediğimi anlatabilmişimdir.

sansibirazdümenci

Yeni Fapstronot
Zamanı gelince zaten görürsün, kızla tanışana kadar sürece devam etmen ve mentaliteni süreç üzerine kurman harika olur.

Eğer süreci geri plana atarsan zamanı geldiğinde başka sorunlarla karşılaşabilirsin.
Valla hocam çok sıkıldım bu durumdan ya.Aslında benim o "ben ne zaman yapıcam bunu,kimle olacak,nerede olacak" gibi sorulari kendime sorarkende aslinda cok fazla cinsel istegim olduğundan değil, bunu çok kafaya taktığim için overthinkliyorum.O overthinki de aşmam gerek.Mesele bundan ibaret.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6