Arkadaşlar depresyon, Okb vs kaynaklı psikolojik bozukluklar için meşhur TMS tedavisi alan var mı? Hiç bir yan etkisi olmayan devlet hastanelerinde de uygulanan bir yöntem. Bildiğiniz gibi pmo depresyon, anksiyete gibi psikolojik sorunları daha da derinleştiriyor. Bu tedaviyi alıp memnun kalan var mı? Hiç acı vermeyen beynin pasif kalmış bölgelerine elektroşok gönderimi ile yapılan bir tedavi. Hamile kadınlar da rahatlıkla yapabiliyor
Konya'da 5 6 sene önce özele gittim o zaman devlette yoktu büyük ihtimalle sonradan geldi,1 hafta tedavi gördüm,Yolda gelirken önce fayda etmiyor gidelim dedik sonra giderken düşüncelerim normalde çoktu öyle böyle değil daldan dala atliyordu kafam darma dumandi,lakin sessiz sakin anı hisseden fazla düşünceler oluşmayan,kendimi yıllar sonra hissettiğim bir andı,baba dedim bak böyle oldu tekrar gidelim, tekrar gittik,daha iyi olduğumu hissettim,ben normalde kapıyı hiç acmazdim,evden çıkmazdim,yavaş yavaş kapıyı camları açtım sonra disarilara çıktım,tabii ki pmo bağımlılım ve onun küçüklükten getirdiği problemleri atlatmak vs kolay olmadı,iş güç yoktu ,begenmiyordum kendimi, sonra eskisi kadar olmasa da yine çöktüm,bence biraz insan hayatını düzene koymalı ve işte o zaman TMS gerçekten çok faydalı oluyor, belkide sadece kendimizi kandiriyoruz nihai hedef kişinin hayatını degistirmesidir,ileride belki istemediğimiz bagimliliklardan kurtulmak için bir düğme olur basar kurtuluruz lakin şuanda kişiyi uyutan saçma ilaçlardan başka birşey yok,herşey kişide bitiyor bence.