Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Toparlanma Ve Yeniden Baslayis

yusuf_alperen

Yeni Üye
PMO'yu belki 100den fazla kez birakmayi denedim. Su ana kadar cok onemli kademeler kaydetsem de belli bir suredir tekrardan bocaliyor ve zorluk cekiyorum. Surekli 8-14 gunluk sureclerden sonra lapse oluyorum ve hicbir zaman son surecim gibi hissetmiyorum. Kendimi yeterince huzurlu hissetmiyor depresyonda gibi hissediyorum. Sanki icimde baska biri var da benim iyi hissetmem ina batiyormus gibi iyi hissetmeye calistigim da haketmiyormus gibi bir hisse kapiliyorum bu ic benlikten gelen hissim bana yetersizlik ve negatiflik asiliyordu. Kendimi hayatimin kotu yonlerine odaklanirken buluyor ve eger PMOya devam etmezsem bu kotu yonler daha da buyuyece ve hicbir zaman mutlu olamayacakmis gibi hissedityordum. En nihayetinde Bunlarin buyuk bir sorumlusu PMO tabi kihayat yine arada tatsiz ve oyle olmasi da normal hele su an yurtdisindayken bunu daha cok hissediyorum. Ama bu bagimliliktan kurtulmazsam hayatim daha iyi olmayacak ve bundan uzaklastikca mesele olmaktan da cikmaya baslayacak. Allah rizasi icin tevbe edip bu bagimliligi birakyorum. Muhtemelen ve girdi yazmam buraya ama ara ara ugrarim. Arkadaslara basarilar.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6