Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Travmatik Mastürbasyon Ve Sertleşme Bozukluğu

writer52

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar 30 yaşındayım. Okuduğum makalelere göre Travmatik mastürbasyon bozukluğu var. Penisimde sertleşme ve sertleşmeyi koruyamıyorum. Hiç cinsel tecrübem olmadı. Mastürbasyon yaparken. Penisimi elimle okşayarak anca sertleşiyor. 10 saniye vs elimi değdirmeyince sertleşme kayboluyor. Sertleşme tam olmamakla birlikte. Burayı sizleri tanıdım 32 gündür mastürbasyon yapmıyorum ve kendi sertleşme ve başladı. Ama yine tam sertleşiyor. Bu konu için burası yeterli mi 6 ay mastürbasyon yapmasam düzelir mi? Başına bu durım gelip tedavi vs olan var mı? Ürolojiye gittim. Kaygı stresten kaynaklı vs dedi hap verdi. Pek bir şey olmadı.

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Öncelikle 32 günlük sürecin için tebrik ediyorum dostum. Bu yaşadığın durumları daha ağırlarını yaşayıp da neverfap ile düzenlen bir çok insan oldu muhtemelen sen de onlardan biri olacak ve düzeleceksin. Neverfap ne demek tam olarak hakimiyetin var mı bilmiyorum ama yazdığın yazıdan anlaşılıyor ki bir süre bu mevzuyu yapmayıp iyileşeyim sonra tekrar geri dönerim gibi bir şey söylüyormuşsun gibi anlaşılıyor. Eğer bu şekilde düşünüyorsan şöyle bir örnek vereyim, sen spor yapıp kaslarını geliştiriyorsun, güzel ağırlıklar kaldırıyorsun, 6 ay sonra sporu bırakıp hala aynı ağırlığı kaldırabileceğini düşünüyorsan yanılırsın. Aynı bunun gibi bu mevzu. Başka soruların varsa yanıtlayabilirim.

writer52

Yeni Üye
Yani bu süreci sürekli devam ettireceğim. 6 ay geçti geri döneyim dersem eski halini alır. neverfap hakkında fazla bilgim yok burda ki yazıları va okudum. O kadar. neverfap ile penisim tam sertleşmemekle beraber erekte oluyor. Önceden kendiliğinden hiç olmazdı. Ruhen ise insan kendisini muhteşem hissediyor. Kendimr özsaygım ve güvenim arttı. Ümitvar konuşmanız için çok teşekkür ederim. Tam ümitlerim tükenmek üzereyken mesajınız ümitlerimi filizlendirdü çok teşekkür ederim

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6