Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ultra Konsantre Sürecine Başlayacağım

Maraz Ali

Benim adım Ali, Maraz Ali bayılırım bela olmaya
Arkadaşlar bir kaç saat önce Instagram dan gördüğüm tetikleyici sonucunda sürecimi bozdum. Artık uzun zamandır düşündüğüm uygulamayı devreye geçirecem, bu zaman kadar düşündüğüm bütün taktikleri uygulayacağım, taktikler şunlar:

Önümüzdeki 7 gün boyunca karantinaya gireceğim
Sürecim evde tekken ve banyodayken bozuluyor şu sıralar zaten ev boş değil bu iyi bir şey 7 günlük süreçte sadece 2 defa 15 dk arayla duşa gireceğim ve Allah'a yemin ederim vallahi billahi tallahi bu 7 günlük süreçte banyoda en ufak edging durumuna bile düşmeyeceğim.
Bu 7 günlük süreçte 7 defa günlük tutacağım
Bu 7 günlük süreçte 7 defa kitap okuyacağım
Bu 7 günlük süreçte namazlarımi kılacağım
Bu 7 günlük süreçte sadece ağzıma 1 defa şeker atacağım
Bu 7 günlük süreçte sosyal medya kullanmayacağım ( sildim bu arada uygulamaları)
Bu 7 günlük süreçte kriz anında yorulana kadar şınav ve mekik uygulayacağım
Bu 7 günlük süreçte kendimi kameraya aldığım videoyu izleyeceğim ve nofap videoları izleyeceğim ve motive olacağım
Bu 7 günlük süreçte soğuk duş alacağım.
Asla ve asla tetikleyicilere bakmayacagim

Haftaya bugün bu dakikalarda 1 haftayi bitirmenin mutluluğunu yaşıyor olacağım sonrasında 7. Günü 15. güne çıkaracağım. 15 güne ulaştıktan sonra başka şeyler düşünürüm ama önceliğim ilk 7 günü aşmak olacak kendime inanıyorum irademi kullanabilirim ve son olarak sizlerden bir ricam var sürecimin ilerisinde yani bir kaç gün sonra kriz gelebilir sizlerden ricam bir kaç cümlede olsa motive edecek şeyler yazarmisiniz ( 3-4 gün sonra)

TheNewUser

Ay Yolcusu
6. gün oldu nasılsınız hocam, durumlar nasıl?

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6