Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Üniversitede Zorbalık

Alevlimeteor

Satürn Yolcusu
Herkese merhaba okuduğum bölümde vizelerin sonucuna göre bölüm birincisiyim ve insanlar bunu yadırgayip benimle uğraşıyorlar. Sınavdan önce hiç muhattap olup, selam vermediğim insanlar sınav döneminde hayatıma girdiler. Onlarla ben de istekli bir şekilde iletişim kurdum fakat şuan benimle sınıf içinde; tenefüste ve derste alay ederek aşağı çekmeye çalışıyorlar. İsmimle, görünüşümle ve genel anlamda alay edip laf atıyorlar tabi bu hale gelmesinde benim etkim de büyük. Benim yaşım onlardan büyük( en az dört beş yaş) Çok samimi oldum ve hepsi civitmaya başladı. Önceden selam dahi almiyordum fakat rehavete kapılıp insanlarla daha sosyal oldum ve çok güler yüzlü, nazik davrandigimdan insanlar bunu zayıflık olarak algıladı ve benimle uğraşmaya başladılar yarından itibaren herkese daha mesafeli yaklasmayi düşünüyorum. Herkesle ne selamlaşırım ne de derslerde yardımcı olurum. Benim zaten onlardan bir çıkar beklemem mümkün değil kendilerine hayırları yok. Ee arkadaşlıkları deseniz ortada... Bu durumda yapılabilecek en iyi şey nedir? Şiddet uygulamak benim için çok rahat ve otoriteyi sağlamaya yardımcı olurdu fakat karşıda ki grubun okumaya pek niyeti yok yani olan bana olur. Haliyle çok iyi olmayan bir üniversitedeyim ve bir çevrem yok. Herkes kendi sehrinde okurken ben doğuda uçsuz bucaksız bir yerde okumak zorundayım. Sizce ne yapmalıyım?

theUNİVERSE

Yeni Üye
Kardeşim bak yazıp yazıp sildim,herkese haddini bildir desem bir dert,boşver takma desem bir dert,hayat zor yani, yüksek tepki verip başına bela olanlar olabilir,sessiz olursan tepene çıkanlar olabilir,ne diyeyim ki,ya her anlamda tepkini büyük ama şiddete başlarda yönelmeden, veyahut seni aşağıya çeken sözler, fiziksel şiddet vs olmadığı sürece sessiz kalıp, gülüp geçip,derslerine odaklanıp onları daha kötü içlerine yoneltmen daha iyi olur,o kişilerin genelde kendileriyle sorunları var emin ol,iyi insan herkes olabilir, kötü insanda herkes olabilir, müdür öğretmen iyi midir? Kime göre neye göre? Öğretmen bile seni aşağıya çekiyorsa bildir haddini,lakin her duyduğuna da arkadan, birşey yapma,sana direkt söyleyen, fiziksel şiddet vs uyguluyorsalar ne geliyorsa elinden geri durma,kanı akiyor o kişilerin zaten kendileriyle sorunları olduğu için iyi düşün3miyorlar,bende büyüklerle anlaşirdim,sende idare et büyüklerle takıl,sana stres sıkıntı yaratacak şeylerden uzak durman nihai hedefin olmalı ama canını sıkan şeylere de eyvallahin olmasın ,dünyaya birkere geliyoruz.

Alevlimeteor

Satürn Yolcusu
Kardeşim bak yazıp yazıp sildim,herkese haddini bildir desem bir dert,boşver takma desem bir dert,hayat zor yani, yüksek tepki verip başına bela olanlar olabilir,sessiz olursan tepene çıkanlar olabilir,ne diyeyim ki,ya her anlamda tepkini büyük ama şiddete başlarda yönelmeden, veyahut seni aşağıya çeken sözler, fiziksel şiddet vs olmadığı sürece sessiz kalıp, gülüp geçip,derslerine odaklanıp onları daha kötü içlerine yoneltmen daha iyi olur,o kişilerin genelde kendileriyle sorunları var emin ol,iyi insan herkes olabilir, kötü insanda herkes olabilir, müdür öğretmen iyi midir? Kime göre neye göre? Öğretmen bile seni aşağıya çekiyorsa bildir haddini,lakin her duyduğuna da arkadan, birşey yapma,sana direkt söyleyen, fiziksel şiddet vs uyguluyorsalar ne geliyorsa elinden geri durma,kanı akiyor o kişilerin zaten kendileriyle sorunları olduğu için iyi düşün3miyorlar,bende büyüklerle anlaşirdim,sende idare et büyüklerle takıl,sana stres sıkıntı yaratacak şeylerden uzak durman nihai hedefin olmalı ama canını sıkan şeylere de eyvallahin olmasın ,dünyaya birkere geliyoruz.
Direkt fiziksel bir şey yapamazlar çünkü onlardan fiziksel olarak iri ve daha güçlüyüm fakat sınıfça uğraşıyorlar. Hocam dediğiniz gibi muhattap olmamak en iyisi yoksa dövmek benim için sorun değil fakat uzaklaştırma alıp derslerimde geriye düşmek ciddi bir sorun. Çoluk çocuğun ağzını yüzünü kırmak benim için kolay fakat resmi süreçler için değmez. Zaten oturduğum yeri değiştireceğim ve sözlü laf atış olduğunda yüksek sesle tersleyeceğim. Yoksa iş fiziksel şiddete kayacak ve tanınmaz hale gelecekler. Keşke yks çalışıp düzgün bir okula gitseydim diye düşündürüyorlar. Allah'tan hocalar beni seviyor; notlarda, derste vs yardımcı oluyorlar. İleri ki günlerde durumla ilgili güncelleme yayınlayacağım. Büyük ihtimal sorunlar çözülmüş olacak. Bu başlığı da böyle sorunlar yaşayacak insanlar için açtım.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6