Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Upthedownstairs Günlük

upthedownstairs

Yeni Üye
Selam! bu sitede yeniyim. Yaklaşık 3-4 senedir bağımlı olduğumun farkına vardım. Ama kabul etme süreci bile zorluydu çünkü normal bir şey gibi geliyordu ama artık normal boyutunu aştı. Dışarıdan bu bağımlılıkla hala bir tık normal bi hayat sürdürebiliyor olmam bana anksiyete veriyor ve bu bağımlılıktan dolayı potansiyelimi kullanamadığımı düşünüyorum ve daha da kötü oluyorum.

Daha önce çok denedim ama bir hafta bile dayanamadım. Çoğu zaman bir gün sadece. Youtube'daki videolarla keşfettim ilk kez böyle bi oluşum olduğunu. Böyle bi forum olmasına da sevindim ve destek olmak ve almak için buradayım.

Özellikle kötü bir şey geldiğinde başıma veya moralim bozuk olduğunda başa sarıyorum. Bazen de iyi bir şey olsa ödül olarak yapıyorum. Yani her türlü saatlerimi ve beynimi yiyorum. Dün çok kötü hissettim ve her şeyi sildim (tekrar)

(1) Bugün ilk gün. Bu sefer en azından 30 gün tamamlamak istiyorum. Sınavım kötü geçti ve hemen yapma isteği geldi ama kendimi engellemeye çalışıyorum. Bu sitedeki paylaşımları okumak iyi geldi, yemek yedim ve ders çalışmaya devam etmem gerekiyor.

Son düzenleme:

Tanjiro

Merkür Yolcusu
Günlüğümü takip et nelerle karşılaşacağını anla

upthedownstairs

Yeni Üye
(2) güncelleme: Aşırı zorlanıyorum. İkinci günden bile zorlanmaya başladım. Tek yaşıyorum ve erişimim çok kolay. Yapacak pek bir işim de yok. Sınava çalışırken moralim bozuldu ve izlemeye başladım ama kapattım. Ama her saniye bırakabilirim.

Birbirimizi kontrol edecek bir arkadaşa ihtiyacım var sanırım. Destek olmak isteyen varsa mesaj atabilirse aşırı sevinirim.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6