Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Uyku Problemi

melber

Yeni Üye
Arkadaşlar selam uyku problemi çekiyorum yatağa yatıyorum birkaç saat dönüp durup tekrar kalkıyorum bu sorun ile ilgili verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir

tranceport

Jüpiter Yolcusu
Bende de var aynıları. Yüksek ankisiyeteden kaynaklanıyor muhtemelen bizdeki meret.
Bir doktora görünebilirsin. Hayatından telefonu biraz çıkarmayı deneyebilirsin. Bitkisel çaylar çok faydalı oluyor. Kola ve kafeini azaltabilirsin. Gün içinde yorulacağın uğraşlar ile uğraşmanı tavsiye ederim. Bir de melatonin diye bir gıda takviyesi var. Ama doktora gidersen onun önerisi ile alırsan daha iyi olur kanaatindeyim.

D

Derinsu

Misafir
Arkadaşla benzer bir yorum olacak ; ama seni endişelendiren , düşündüren , rahatsız eden , canını sıkan , gerçekleşmesini istemediğin bir durumdan korktuğun için olabilir.

izleyici1

Yoda
ilk ay testesteron uyutmaya biliyor
bu yüzden sabaha kadar uyuyamadığım oldu
1. aydan sonra uyku düzenin oturur tavsiyem
gün içinde uzun yürüyüş yap
yatmadan önce sıcak su kullanmadan duş al
yatağının çamaşırıda temiz olsun
çay kafein çikolatada tüketme bunlarda uyutmayan biliyor

Bendeüniversitemezunuyum

Venüs Yolcusu
Sarı kantaron çayı içmenizi ve kahve içiyorsanız ara vermenizi öneririm. Bir de uyumaya çok odaklanmayın, uykunuz gelirse nasıl olsa uyuyakalacaksınız. Öyle düşünün.

Alevlimeteor

Satürn Yolcusu
Benim de ciddi uyku problemlerim var. Ben nefes egzersizi yaparak uyuyorum ve ne olursa olsun hep aynı saatte kalkıyorum.

artelius

Venüs Yolcusu
Arkadaşlar selam uyku problemi çekiyorum yatağa yatıyorum birkaç saat dönüp durup tekrar kalkıyorum bu sorun ile ilgili verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir
uyku düzeni oluşturmayı deneyebilirsin yatmadan önce kitap okumakta gözleri yorduğu için uyku getiriyor yatağa uykun gelmeden girme vs gün içinde kesinlikle yorulman şart hem uyku kalitesi hem de uyuyabilmen için önemli şeyler

melber

Yeni Üye
Bende de var aynıları. Yüksek ankisiyeteden kaynaklanıyor muhtemelen bizdeki meret.
Bir doktora görünebilirsin. Hayatından telefonu biraz çıkarmayı deneyebilirsin. Bitkisel çaylar çok faydalı oluyor. Kola ve kafeini azaltabilirsin. Gün içinde yorulacağın uğraşlar ile uğraşmanı tavsiye ederim. Bir de melatonin diye bir gıda takviyesi var. Ama doktora gidersen onun önerisi ile alırsan daha iyi olur kanaatindeyim.
dostum yaklaşık 10 aydır telefon kullanmıyorum sanırım anksiyeteden kaynaklanıyor çok fazla düşünüyorum geçmiş ile ilgili olanları tavsiyen için teşekkür ederim

melber

Yeni Üye
ilk ay testesteron uyutmaya biliyor
bu yüzden sabaha kadar uyuyamadığım oldu
1. aydan sonra uyku düzenin oturur tavsiyem
gün içinde uzun yürüyüş yap
yatmadan önce sıcak su kullanmadan duş al
yatağının çamaşırıda temiz olsun
çay kafein çikolatada tüketme bunlarda uyutmayan biliyor
teşekkürler

tonyukukk

Yeni Üye
Yarın telefonu evde bırakıp görece sakin bir yerde (yeşilliği bol olursa güzel olur) birkaç saat yürü

Ciks

Mezun
Aşağıda Tüm Yazılarım linkimde, 1. sıradaki yazıyı öneririm.

vezirfedasi

Yeni Fapstronot
Uyumam lazım diye kafada takıntı yapınca daha kötü oluyor . Gece kafein alımı varsa hemen kesmeni öneririm. Vücudu yormak da şart tabi gün içerisinde

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6