uyku düzeni oluşturmayı deneyebilirsin yatmadan önce kitap okumakta gözleri yorduğu için uyku getiriyor yatağa uykun gelmeden girme vs gün içinde kesinlikle yorulman şart hem uyku kalitesi hem de uyuyabilmen için önemli şeylerArkadaşlar selam uyku problemi çekiyorum yatağa yatıyorum birkaç saat dönüp durup tekrar kalkıyorum bu sorun ile ilgili verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir
dostum yaklaşık 10 aydır telefon kullanmıyorum sanırım anksiyeteden kaynaklanıyor çok fazla düşünüyorum geçmiş ile ilgili olanları tavsiyen için teşekkür ederimBende de var aynıları. Yüksek ankisiyeteden kaynaklanıyor muhtemelen bizdeki meret.
Bir doktora görünebilirsin. Hayatından telefonu biraz çıkarmayı deneyebilirsin. Bitkisel çaylar çok faydalı oluyor. Kola ve kafeini azaltabilirsin. Gün içinde yorulacağın uğraşlar ile uğraşmanı tavsiye ederim. Bir de melatonin diye bir gıda takviyesi var. Ama doktora gidersen onun önerisi ile alırsan daha iyi olur kanaatindeyim.
teşekkür ederim tavsiyen içinArkadaşla benzer bir yorum olacak ; ama seni endişelendiren , düşündüren , rahatsız eden , canını sıkan , gerçekleşmesini istemediğin bir durumdan korktuğun için olabilir.
teşekkürlerilk ay testesteron uyutmaya biliyor
bu yüzden sabaha kadar uyuyamadığım oldu
1. aydan sonra uyku düzenin oturur tavsiyem
gün içinde uzun yürüyüş yap
yatmadan önce sıcak su kullanmadan duş al
yatağının çamaşırıda temiz olsun
çay kafein çikolatada tüketme bunlarda uyutmayan biliyor
teşekkürlerSarı kantaron çayı içmenizi ve kahve içiyorsanız ara vermenizi öneririm. Bir de uyumaya çok odaklanmayın, uykunuz gelirse nasıl olsa uyuyakalacaksınız. Öyle düşünün.
teşekkürleruyku düzeni oluşturmayı deneyebilirsin yatmadan önce kitap okumakta gözleri yorduğu için uyku getiriyor yatağa uykun gelmeden girme vs gün içinde kesinlikle yorulman şart hem uyku kalitesi hem de uyuyabilmen için önemli şeyler
Rica ederim.teşekkür ederim tavsiyen için