Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Uzun Sürecin Sonu

İyi İnsan

Yeni Üye
466 günlük seriyi bozdum

Evet artık kasıtlı olarak bu seriyi sonlandırdım. Pişmanlık duygusu pek yok artık başarmış hissediyorum. Nofap'i bir amaç değil aracı olarak kullandım ve çoğu hedefime ulaştığımı söyleyebilirim. Normal bir şekilde hayatıma devam edeceğim tabiki bunu bir yenilgi veya sıfırdan başlama gibi görmemek lazım çünkü bu noktaya kadar çok fazla etkisini gördüm. Ama yinede tabi içimde bi yandan sıfırlanmış gibi hissediyorum, buralara gelmek hiç kolay olmamıştı, o lanet 2-3 saniyede bütün hayatım gözlerimin önünden geçti resmen. Ancak yapıcak tek bir şey var o da sert kalmak. Hayat devam ediyor daha 18 yaşındayım. Bir şey kaybetmiş değilim bu yol bana çok fazla şey kazandırdı ve gerçekten hayat amacımı bulmama yardım etti. Ancak tabiki de nofap'i bırakmayacağım hayat tarzım haline geldiği için kuvvetle muhtemel hayatımın sonuna kadar bu şekilde yaşayacağım.

Soru sormak isteyen sorabilir memnuniyetle cevaplarım.

Ayyıldız

Yeni Fapstronot
Hocam ereksiyon sorununuz düzeldimi varsa veya şöyle diyeyim neler değişti sağlınız ile ilgili ereksiyon cinsel istek bozukluğu vs

İyi İnsan

Yeni Üye
Hocam ereksiyon sorununuz düzeldimi varsa veya şöyle diyeyim neler değişti sağlınız ile ilgili ereksiyon cinsel istek bozukluğu vs
Herhangi bir sağlık sorunum olmadığı için değişen bişey olmadı. Ereksiyon anlamında ise kontrol altında tutabiliyorum yani mesela gün içinde erekte olmuyor çünkü ben istemiyorum

Ayyıldız

Yeni Fapstronot
Sevindim adına kardeşim bende türlü türlü sorun çıktı bakalım ne olacak

Tonny

Emekli Looser
466 günlük seriyi bozdum

Evet artık kasıtlı olarak bu seriyi sonlandırdım. Pişmanlık duygusu pek yok artık başarmış hissediyorum. Nofap'i bir amaç değil aracı olarak kullandım ve çoğu hedefime ulaştığımı söyleyebilirim. Normal bir şekilde hayatıma devam edeceğim tabiki bunu bir yenilgi veya sıfırdan başlama gibi görmemek lazım çünkü bu noktaya kadar çok fazla etkisini gördüm. Ama yinede tabi içimde bi yandan sıfırlanmış gibi hissediyorum, buralara gelmek hiç kolay olmamıştı, o lanet 2-3 saniyede bütün hayatım gözlerimin önünden geçti resmen. Ancak yapıcak tek bir şey var o da sert kalmak. Hayat devam ediyor daha 18 yaşındayım. Bir şey kaybetmiş değilim bu yol bana çok fazla şey kazandırdı ve gerçekten hayat amacımı bulmama yardım etti. Ancak tabiki de nofap'i bırakmayacağım hayat tarzım haline geldiği için kuvvetle muhtemel hayatımın sonuna kadar bu şekilde yaşayacağım.

Soru sormak isteyen sorabilir memnuniyetle cevaplarım.
Serinizi bozduğunuz için üzüldüm.

Bu bağımlılıktan kurtuldan sonra diğer bağımlılıkları yenmek kolaylaştı mı?

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Hiç sorun değil canın sağolsun, öğrenmen gereken tecrübe etmen gereken bir noktaya daha gelmişsin bir durağa daha uğramışsın demek ki.

Benim de 500 küsür günlük sürecim bozulmuştu. Bu şekilde 7 ay, 1 yıl, birçok kez bu şekilde uzun süreçleri bozdum. Ancak her seferinde çok daha güçlü ayağa kalktım. Eminim senin de böyle olacaktır.

Unutmaman gereken şey bir domino taşı gibi yıkılsan da ileri doğru yıkılıyorsun. Daima en baştaki senden çok çok daha güçlüsün bunu unutma.

İyi İnsan

Yeni Üye
Serinizi bozduğunuz için üzüldüm.

Bu bağımlılıktan kurtuldan sonra diğer bağımlılıkları yenmek kolaylaştı mı?
Varoluştan gelen bir isteği bastırmayı başardıktan sonra (aslında bastırma değil de bu enerjiyi farklı bir alana yönlendirme diyelim) diğer yapay bağımlılıkları yenmek tabiki çok daha kolay oldu. Bu süreçte gerçekten büyük anlamda irade ve disiplin sahibi olduğumu düşünüyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6