Arkadaşlar bağımlı sesiyle mücadele etmeye, yüzleşmeye çalışıyorum şu an. Bu aralar hedefime olan iştiyakımı kaybettim. Koyduğum hedeflere hem odaklanamıyorum hem de bir şekilde yapsam bile tatmin olmuyorum açıkçası. Ha yapmışım ha yapmamışım gibi. Bugün de bilgisayar başında belirlediğim işimi yapmak istedim ve sabahtan beri ters gitmesiyle çok sinirlendim açıkçası ve videolar indirdim. Videoları açıp izlemedim. Videoları indirme aşamasında çok kısa bir kaç görselle karşılaştım ama hemen kapattım onları. Onlar açıkçası beni pek tetiklemedi zaten pek üzerinde durmadım. Beni tetikleyen daha çok video başlıkları ve bu indirme düşüncesi oldu açıkçası. Şöyle ki video indirme hiç adetim değildir. Bu bağımlılık süresinde çok çok ender yaptığım iştir Bu sebeple sanki daha farklı olacakmış, download süresince onu beklemek o dopamini hakediyormuş hissiyatı veriyor. Ben bu sesin bağımlı sesi olduğuna ve yeni hayat sürecinde geçeceğine inanmaya çalışıyorum ama karşılaştığım sorun şu ki lapse olduysam şayet bu yeni hayat sürecinde de olmayacak anlamına gelmiyor. Bu sesler bitmeyecek gibi geliyor. Toparlayamadım kafayı. Yardımınıza ihtiyacım var.
Bu arada Lapse olduysam bu süreci sıfırlar yeni hayat sürecini erteler mi onu da merak ediyorum
Bu arada Lapse olduysam bu süreci sıfırlar yeni hayat sürecini erteler mi onu da merak ediyorum