Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Video İndirdim Ama İzlemedim

gmuarra

Yeni Fapstronot
Arkadaşlar bağımlı sesiyle mücadele etmeye, yüzleşmeye çalışıyorum şu an. Bu aralar hedefime olan iştiyakımı kaybettim. Koyduğum hedeflere hem odaklanamıyorum hem de bir şekilde yapsam bile tatmin olmuyorum açıkçası. Ha yapmışım ha yapmamışım gibi. Bugün de bilgisayar başında belirlediğim işimi yapmak istedim ve sabahtan beri ters gitmesiyle çok sinirlendim açıkçası ve videolar indirdim. Videoları açıp izlemedim. Videoları indirme aşamasında çok kısa bir kaç görselle karşılaştım ama hemen kapattım onları. Onlar açıkçası beni pek tetiklemedi zaten pek üzerinde durmadım. Beni tetikleyen daha çok video başlıkları ve bu indirme düşüncesi oldu açıkçası. Şöyle ki video indirme hiç adetim değildir. Bu bağımlılık süresinde çok çok ender yaptığım iştir Bu sebeple sanki daha farklı olacakmış, download süresince onu beklemek o dopamini hakediyormuş hissiyatı veriyor. Ben bu sesin bağımlı sesi olduğuna ve yeni hayat sürecinde geçeceğine inanmaya çalışıyorum ama karşılaştığım sorun şu ki lapse olduysam şayet bu yeni hayat sürecinde de olmayacak anlamına gelmiyor. Bu sesler bitmeyecek gibi geliyor. Toparlayamadım kafayı. Yardımınıza ihtiyacım var.
Bu arada Lapse olduysam bu süreci sıfırlar yeni hayat sürecini erteler mi onu da merak ediyorum

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Video izlemediysen ciddi bir zarar yok, bozulmadı.
Videoları sil.

MUSTLU

Yeni Fapstronot
Dostum buradaysan hemen videoları sil ve herhangi bir şeyle oyalan. Uykun varsa uyu veya soğuk su ile duş al. Yeter ki bir şey ile oyalan.

gmuarra

Yeni Fapstronot
Hocam düşünmeden sildim. Bağımlı sesimi ses olarak bastıramadım yani ilk gün ki kararlılığı sağlayamıyorum belki hedeflerden kopmuş biraz gevşemiş olmamdan sebep. Belki o heyecanı kaybettim bilmiyorum. Şu an yaptığım sadece bu sefer seni dinlemeyeceğim diye iç telkinlerde bulunmak. Bu krizi atlattım şu an ama ilerleyen günler de daha güçlü bir dürtüde direnebilir miyim emin değilim :/ Ben 100+ günü aşmıştım çünkü ama hatalarım vardı yani aslında mezun olmamışım sürekli tetikliyordum aslında kendimi. Fakat bu sefer tam yaptığımda da bir şey değişmeyecek hissi geliyor

Son düzenleme:

Eff

Yoda
Arada böyle ataklar olması normal. Özellikle 2.-3. hafta arasında olur. Videoları sil ve uzaklaş oradan. Sürecine devam et.

Bratislaw

Ay Yolcusu
Beni hep relaps eden şey stres oluyor. Hayatımda en ufak bir yolunda gitmeyiş bu bağımlılığımı tetikliyor. Stresli anımda kendimi rahatlatacak başka bir uğraş bulmazsam eğer tekrar düşüyorum bu bağımlılığa.

cvehileyle

Jüpiter Yolcusu
Yeni hayat süreci derken ne kastettin? Ben de dün kendime hakim olamayıp erotik oyun falan aradım, bulamayınca bir şey yapmadım ve bozmamak için çok uğraştım. Bence bir şey olmaz. Devam.

cvehileyle

Jüpiter Yolcusu
Beni hep relaps eden şey stres oluyor. Hayatımda en ufak bir yolunda gitmeyiş bu bağımlılığımı tetikliyor. Stresli anımda kendimi rahatlatacak başka bir uğraş bulmazsam eğer tekrar düşüyorum bu bağımlılığa.
2 yol var. Ya hayatındaki olayları şunları bunları hiç takmayıp tamamen kendini kontrol etme olayına yoğunlaşacaksın ve edeceksin, böylece her zaman kendine hakim olacaksın ama olayları takacaksan da daha dışsal öneriler arayacaksın. Spor yap, hobi bul gibi.

gmuarra

Yeni Fapstronot
Yeni hayat süreci derken ne kastettin? Ben de dün kendime hakim olamayıp erotik oyun falan aradım, bulamayınca bir şey yapmadım ve bozmamak için çok uğraştım. Bence bir şey olmaz. Devam.
NoFap tedavi sürecini tamamladığımız beynimizin formatlandiği otopilot evresi. Yani umuyorum bu sefer farklı olacak. Öncesinde formatlanmis gibi hissetmiyordum bunun da hatalarım olduğuna inanmak istiyorum. O süreçte flörtlesiyordum çünkü ve bana cinselliği hatırlatıyordu beynim imajinasyon yapıyordu filan

Eff

Yoda
Böyle sürekli kaçmak okb yapmayacak mı?
Hımm. Ben uzun süredir bırakmayı denediğim için, bu şeyin hayatımda fazla bir anlamı yok artık. Belki yeni başlıyorsa sorun olabilir diyeceğim ama sanmıyorum.

Sonuçta uzun süredir bağımlısın. Birkaç krizi iradenle, birkaç krizi de kaçarak atlatmanın zararı olmaz. Zaten uzun süre geçtikçe ve hayatın aslında elinden kayıp giden bir şey olduğunu, senin pipinle oynayarak boşa harcadığını farkettiğin ve kavradığın gün kaçışları azaltırsın.
Sonuçta bu dürtü çok kuvvetli bir dürtü. İstediğin kadar iraden olsun, bazen kaçmanın zararı olmaz.
Not: Kaçmak derken olduğun ortamdan uzaklaşmaktan bahsediyorum.

ba_tu

Yeni Fapstronot
İzlemeyin izleyince noluyor sanki saddce pişmanlık

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6