Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Xanax

kylewalker

Yeni Üye
Arkadaşlar selam. PMO döngüsünü kırmaya başladıktan sonra ciddi psikolojik sorunlar yaşadım. Şu anda 1. haftamdayım PMO’suz. Ben de yoğun anksiyete, panik atak ve aşırı düşünmeye bağlı kaygı oluşuyor. 28 yaşındayım iş-güç ve eş olmadığı için çok fazla boş vaktim oluyor evde boş boş oturuyorum. Bu süre zarfında psikolojik olarak çok fena oldum ve doktora gittim bana ilaç verdi içinde de xanax vardı. Rexapin2.5mg ve lustral 50mg da vardı. Lustral ı düzenli içtim rexapinden sadece 1 hap aldım. Xanax’ı ise kutunun içindeki 1 tableti bitirdim. Yani taş çatlasa 2 hafta falan kullandım yarım içiyordum genelde. Kalanını kullanmadım ve ilaç kullanmamaya karar verdim. Şu anda da dikkatim çok çabuk dağılıyor bi yere dalıp gidiyorum hemen. Bunlar ilacın yoksunluk belirtileri midir 3 gündür ilaç içmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen fikri olan değil. Çünkü yazacaklarınız ile kaygılarım artabilir.

Son düzenleme:

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Bu aldığın ilaçlar dopamin ve ödül sistemini hepten bozuyor dostum. Antidepresanlar gerçekten, sorunları sadece halının altına süpürüyor. Doktoruna bunu belirterek bırakmayı istediğini söyle bence. Lustral bende kullandım. Kullanmadığım zamanlarda yine aynıydım, değişen hiç bişey yoktu. Hele ki xanax gibi ilaçlardan olabildiğince uzak dur. Ağır bir antidepresan, hatta uyuşturucu sayanlar bile var. Dikkat eksikliği yapmasinda ki asıl sebep yine dopamin. Kimyasal dopamin alıyorsun beynine.

altıkırkbeş

Venüs Yolcusu
iki yıl lustral kullandım düzenli kontrollere gittim, etkisini bir haftada göstereceğini zannetmiyorum. uzun vadede etkili olan bir ilaç. Kullandığım dönemi hatırlıyorum da sarhoş gibiymişim. her şeyi toz pembe görüyormuşum. bu günden baktığımda evet zorlu süreçleri atlatmamda yardımcı oldu ama iyileştirmedi. insanın bilincini uyuşturuyor saçma şeyler yapabiliyorsun yani. kullanmayı bıraktıktan sonra eski halime döndüm öyle aman aman bir fark olmadı. sadece ömrümde iki sene kaygısız yaşadım o kadar.

enyukarılardayız

Yeni Üye
Lustral 3. haftadan sonra biraz kıpırdama yapıyor, tam etkisi için 1.5-2 ay geçmesi lazım. Ayrıca bu ilaçlar ödül sistemine etki etmez, withdrawal semptomları yaşarken istersen kaşık kaşık Lustral iç, yine de iyi hissedemezsin kendini. Bu arada kötü hissetmen normal, bende 2. haftada çok kötü hissediyordum kendimi ama zamanla azalıyor. Xanax'ı ise asla önermiyorum. Sana xanax yazan hekimleri direkt cimerden şikayet et derim.

31'i bırakmadan önce psikolojik sorunların yoksa rahat ol derim, bunlar bağımlılıktan kurtulmanın etkileri. Maalesef acısız değişim olmuyor, yaşam tarzı değişiklikleri ile bu dönemi atlatmaya bakın. Kolay gelsin.

sagopa yaşlı sucuk

Yeni Fapstronot
Diğerlerini bilmem ama xanaxı kullanma. Bağımlılık etkisi var. Bıraktığında da geri çekilme etkileri yaşıyorsun. İdare edebilecek gibi değilsen diğer ilaçları kullanabilirsin ama etki etmesi 2-3 hafta falan sürüyor. İşsizlikten özgüven eksikliği yaşıyorsundur. Full bulamıyorsan bile hiç değilse part time bir işe gir. En azından asgari düzeyde maddi ihtiyaçlarını karşılayabilirsin. Hem de sosyalleşme ve özgüven sağlar.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6