Sametak256
Jüpiter Yolcusu
Bağımlılıkları olan arkadaşlar size sesleniyorum:Acilen bağımlılıklarımızı bırakmamız lazım-yoksa aksi taktirde ilerde bunlar yüzünden çok kötü pişman olucaz ve bunu bile bile ısrarla bağımlılıklarımızın kalmasına izin veriyoruz.İşte bu durum varya bana çok koyuyor.
Beni lütfen yanlış anlamayın-kendimide dail ederek birşey demek istiyorum;Ya arkadaş böyle bir kötülüğü kendime ısrarla yapmaya çalışmam düpedüz aptallık değilmi?!
Evet bu şey düpedüz aptallık.
Aptallık bu hayatta en tahamül edemediğim şeydir,ama gerçekten öyle.
Her ne şekilde olursa olsun aptal durumuna düşürülmek bana cidden çok koyuyor.
Her Pmo bağımlılığı sürecini bozduğumda;hem Pmo'ya olan nefretim arttıyor,hemde ulan diyorum yine beynin bal tuzaklarına düştüm.
Aslında beynin ödül merkezi burda sadece bir maşa,peki bu maşayı kim(ler) tutuyor?!
Beynin ödül merkezini yoğun bir şekilde cinsel uyaran bombardımanına tutarak,beynin diğer bilişsel işlevlerine ait olan bölümlerini sağlıklı bir şekilde kullanmamıza mani oluyorlar.
Sonuç;birileri bizi aptallaştırıyor,serseme çeviriyor.Çünkü böyle kişileri manipüle etmek ve sömürmek daha kolaydır.
Bağımlılıkların bize birçok açıdan zararları var.
Bu zararları içerisinde bize en çok zarar verdiği iki durum olucak:
1)Kendimizi birçok açıdan doğru-düzgün geliştirememek
2)İleri dönük olarak yapacağımız birşeylerle alakalı ve ilerde karşılaşacağımız birşeylerle alakalı olarak gerekli hazırlıkları yapmamak
Böyle devam edersek ilerde bu işin faturası bize çok ağır bir şekilde gelicek.
Arkadaşlar bu dünyadaki hayatımızda ölene kadar birçok durumla karşılaşacağız;
1)Eğerki dünyadaki hayatımızda karşılaşacağımız birçok duruma karşın;hem teorik açıdan(Bilgi düzeyinde) ve hemde pratik açıdan(Uygulama düzeyinde)bir birikime sahip değilsek ilerde fena bocalıyacağız ve birşeyler bizim için hiçde iyi olmayacak.
2)Fakat bu dünyadaki hayatımızda karşılaşacağımız birçok duruma karşın;
hem teorik açıdan(Bilgi düzeyinde) ve hemde pratik açıdan(Uygulama düzeyinde)bir birikime sahipsek o zamanda hayatımızda karşılaştığımız problemlerin birçoğunu kendi içimizde bir biçimde çözeceğiz.
İsviçre çakısını duymuşsunuzdur,bu çakının şöyle bir özelliği vardır:İçinde birçok iş için kullanmaya uygun alet vardır.
Bu çakıyı yanınızda taşıdığınızda onunla birçok probleminizi çözersiniz.Böyle bir örneği niçin verdim,arkadaşlar bizlerde aynı bu isviçre çakısı gibi olmamız gerekiyor.
Bağımlılıklarımızı acilen bırakmamız lazım.Sonrada hem kendimizi birçok açıdan geliştirmeye başlayacağız,hemde ileri dönük birçok şeye dair gerekli hazırlıkları yapmaya başlayacağız.
Hadi arkadaşlar süreci başlatalım.
Bizler bu bağımlılıklardan daha güçlü ve daha değerliyiz.
''Seni senden uzaklaştıran ve insanlığından edecek olan herşeyden,kendi iyiliğin için uzaklaşmaya bak''
Beni lütfen yanlış anlamayın-kendimide dail ederek birşey demek istiyorum;Ya arkadaş böyle bir kötülüğü kendime ısrarla yapmaya çalışmam düpedüz aptallık değilmi?!
Evet bu şey düpedüz aptallık.
Aptallık bu hayatta en tahamül edemediğim şeydir,ama gerçekten öyle.
Her ne şekilde olursa olsun aptal durumuna düşürülmek bana cidden çok koyuyor.
Her Pmo bağımlılığı sürecini bozduğumda;hem Pmo'ya olan nefretim arttıyor,hemde ulan diyorum yine beynin bal tuzaklarına düştüm.
Aslında beynin ödül merkezi burda sadece bir maşa,peki bu maşayı kim(ler) tutuyor?!
Beynin ödül merkezini yoğun bir şekilde cinsel uyaran bombardımanına tutarak,beynin diğer bilişsel işlevlerine ait olan bölümlerini sağlıklı bir şekilde kullanmamıza mani oluyorlar.
Sonuç;birileri bizi aptallaştırıyor,serseme çeviriyor.Çünkü böyle kişileri manipüle etmek ve sömürmek daha kolaydır.
Bağımlılıkların bize birçok açıdan zararları var.
Bu zararları içerisinde bize en çok zarar verdiği iki durum olucak:
1)Kendimizi birçok açıdan doğru-düzgün geliştirememek
2)İleri dönük olarak yapacağımız birşeylerle alakalı ve ilerde karşılaşacağımız birşeylerle alakalı olarak gerekli hazırlıkları yapmamak
Böyle devam edersek ilerde bu işin faturası bize çok ağır bir şekilde gelicek.
Arkadaşlar bu dünyadaki hayatımızda ölene kadar birçok durumla karşılaşacağız;
1)Eğerki dünyadaki hayatımızda karşılaşacağımız birçok duruma karşın;hem teorik açıdan(Bilgi düzeyinde) ve hemde pratik açıdan(Uygulama düzeyinde)bir birikime sahip değilsek ilerde fena bocalıyacağız ve birşeyler bizim için hiçde iyi olmayacak.
2)Fakat bu dünyadaki hayatımızda karşılaşacağımız birçok duruma karşın;
hem teorik açıdan(Bilgi düzeyinde) ve hemde pratik açıdan(Uygulama düzeyinde)bir birikime sahipsek o zamanda hayatımızda karşılaştığımız problemlerin birçoğunu kendi içimizde bir biçimde çözeceğiz.
İsviçre çakısını duymuşsunuzdur,bu çakının şöyle bir özelliği vardır:İçinde birçok iş için kullanmaya uygun alet vardır.
Bu çakıyı yanınızda taşıdığınızda onunla birçok probleminizi çözersiniz.Böyle bir örneği niçin verdim,arkadaşlar bizlerde aynı bu isviçre çakısı gibi olmamız gerekiyor.
Bağımlılıklarımızı acilen bırakmamız lazım.Sonrada hem kendimizi birçok açıdan geliştirmeye başlayacağız,hemde ileri dönük birçok şeye dair gerekli hazırlıkları yapmaya başlayacağız.
Hadi arkadaşlar süreci başlatalım.
Bizler bu bağımlılıklardan daha güçlü ve daha değerliyiz.
''Seni senden uzaklaştıran ve insanlığından edecek olan herşeyden,kendi iyiliğin için uzaklaşmaya bak''
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.
Son düzenleme: