Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yalnızlıktan Kurtulmak Için Tavsiyeleriniz ?

je.veuxvivre

Yeni Fapstronot
İnsan yalnız kalabilmeli ve bu becerinin olması iyi bir ilişkinin sinyalini verdiğini söyleyen çok ünlü psikologlar ve psikiyatristler var. Buna katılmakla birlikte yalnızlığın Allah'a mahsus olduğu insanın kalabilecek güce sahip olmakla beraber kalmaması gerektiğini düşünüyorum lakin yalnız yaşıyorum ve yalnız seyahat ediyorum. Bu durum ara ara çok yorucu oluyor (sıkıcı). Bundan kurtulmak için verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır ?

tsepnidrilae

Yeni Üye
Dostum mesele yalnızlık değil, önemli olan kendine yetebilir olmaktır. İnsan sosyal bir varlıktır evet ama aynı zamanda bir bireydir. Asosyal ile Hipersosyal arasındaki çizgiyi iyi tutmak sana daha çok yarayacaktır. Ben bazen oluyor ki sıkılıyorum çok sosyallikten artık kimseyle konuşasım da gelmiyor. Dozajını iyi tutturduğun sürece "kendine yeten sağlıklı sosyal hayata sahip bir birey" olarak çok daha iyi olursun diye düşünüyorum.

La Nuit étoilée

Venüs Yolcusu
İyi şeyler herzaman daha az ve daha kıymetli. Dolayısıyla önemli olan maddi kalabalıklık değil manevi yönden çokluk yüzeysellik değil derin. Dolayısıyla ben yalnızlıktan kurtulmak için maddi yöntemleri hiç mantıklı bulmamışımdır yok daygameymiş yok imaj yönetimiymiş bilmemne. Bunlar bu tip ilişkiler olsa olsa bir insanın dışarıdan gelcek sıkıntı ve tehlikelere karşı bi kalkan kabuk oluşturur yalnızlığa bir etkisi olmaz. Tek çözüm Allah a , onun elçileri ve efendimizi , daha sonrasında sahabe , en sonda yaşayan mümin insanları dost edinmek yakınlık kurmaya çalışmak. Bence bu hiyerarşiyi kurduğumuz oranda yalnızlık hissinden uzaklaşılır

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
Satranç oynadığımdan beri, hintliler ve pakistanlılardan başka millet görmedim. Adamlar deli gibi oynuyor, avrupalı nadir geliyor.
Türkiye içinde fiziksel olarak katılırsa faydası olur. Yoksa çevrimiçi şekilde zaten yalnızlığa çare bulunacağını sanmam.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6