Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yaptıktan Sonraki Gün Gelen Zindelik ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

La Nuit étoilée

Ay Yolcusu
Merhaba. Böyle birşeyi gözlemledinizmi sizde bilmiyorum. Bunu daha önce biryerlerde de okumuştum.Bundan dolayı Pmo ya karşı bilinçaltımda yararlı olduğuna dair bir fikir oluştu bundan dolayı bir süredir. Bunun değişmesi gereken bir fikir olduğunu bildiğimden buraya yazdım.Neden değişmesi lazım
-çünkü genel olarak gözlem yapınca böyle değil ve zararı daha baskın ve sinsi ve yavaş. Mermerin taşı delmesi gibi.
-zihinsel duygusal davrnışsal olarak bu zarar artmasının önüne geçmek gerek sonuçta şimdi geçersek 5 yıl sonra geçmekten daha kolay olcak.
eğer 5 yıl sonra geçersek te bu bağımlılık büiceği için belki önünü alamaz bi hale gelcek.

Evet pmo nun ertesi günündeki zindelik vs hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bunun hakkında bilgilendirme yazısı vs olanınız varmı

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
PBKY okumanı tavsiye ederim.

Etki olarak ertesi gün spor performansında düşüş kaçınılmazdır.

leftieaf1

Yeni Fapstronot
Ben de pmo ertesi beyin ölümü gerçekleşiyor. Muhakeme ve algıda problem yaşıyorum. Ertesi gün zinde kaldığımı pek görmedim.

kral6666

Yoda
Zinde kalabilirsin çünkü beleşten dopamin alıyorsun ama mesele şu;
Yavaş yavaş tolerans başlıyor ve sen her seferinde pmo yaparken daha fazla zaman harcamak zorunda kalıyorsun.

leftieaf1

Yeni Fapstronot
Geçici rahatlama hissi o, kısa süreli etki eder. Uzun vadede PMO'nun olumsuz etkileri daha baskın hale gelir. Birde konfor alanından çıkmıyorsan, zorlanacak bir şey yapmıyorsan, anlayamazsın bence. En ufak zorlu bir şey yap bakalım nasıl hissediyorsun.
Kesinlikle, zorlu bir işe başvurunca 5 dk tahammül edemiyorsun.

Evet dostum, bende de ertesi gün ders açısından enerjikken birkaç gün içinde durum tersine dönüyor. Uzun vadede düzeleceğini bilerek hareket etmekte yarar var.

leftieaf1

Yeni Fapstronot
Evet dostum, bende de ertesi gün ders açısından enerjikken birkaç gün içinde durum tersine dönüyor. Uzun vadede düzeleceğini bilerek hareket etmekte yarar var.
Çünkü beyin 1 gün, 2 gün sonra o yüksek dopamini tekrar tekrar istiyor. Biz beynimizi terbiye etmeliyiz, yoksa şımartılmış çocuk gibi istediğini almaya devam edecek.

minimalized

Yeni Fapstronot
Bende de PMO'dan ziyade ağırlık antrenmanlarından önce p**no izlemeye dair bir olumlama vardı kafamın içinde. Testosteronu arttırıyormuş da cart curt. Saçmalık tabi ki, zaten o halde gideceğim antrenmandan da fayda alamıyordum tabi ki

La Nuit étoilée

Ay Yolcusu
Aynen. Fakat benim yaşadığım flatline çok uzundu ve hiç geçmicek gibiydi. Fakat iyileştiğimden emindim nerdeyse. Benim hatam sanırım etrafımdaki insanların yaptığı şeyleri yapıp farklı biri olmayı beklemek oldu. Hem platonun iştah dediği işçi sınıfının yaptığı işçiliği yapmak kendimden bunu beklemek tam zamanlı olarak , hemde aynı zamanda avamlıktan anlık hazlarla yaşamaktan uzak biri olmak. Böyle bir istek çelişkisi oluştu. Yoksa emindim o düz yolun iyileşme yolu olduğuna. Bu beklentilerimin bi sebebide hayat şartları tabi

La Nuit étoilée

Ay Yolcusu
şuan garip bi döngüye girdim. Avam döngüsündeyim. Anlık hazlar yaşayıp istemediğim işlerde çalışma ve istemediğim şeyler yapma döngüsü. Çıkamıyorum burdan. Çaresizlik. Sonucu olmayan birşey bu sebepsiz ve sonuçsuz anlamsız. kuyruğunu kovalayan kedi , çarkın içinde dönen fare kadar hemde

La Nuit étoilée

Ay Yolcusu
Bi yandan da bu mahkum olduğum şeyi kabullenmeye gidiyor bu anlamsızlığı bu gerekliymiş gibi gerekçeler sunuyorum kendime. diyorumki mesela bu loopa girmemin anlamı maddi birikim yapmak bu yönden güçlenmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6