Ne kadar doğru söylediniz. Teşekkür ediyorum onlara kulaklarımı kapatacağım memur olursam mesleğimi icra edebilirim niyetim Sosyal Hizmet okumak insanlara yardımcı olmakÇevrendeki şahısların tuzu kuru sanırım. 28 yaşında girsen 32 yaşında 4 yıllıktan çıkıyorsun. 65 yaşına kadar 33 yılın var
Bazı süzme s*lakları dinleme bence. Sebep belirtmeden geç kaldın diyenleri özellikle.
abi ama bak soyle dusun bekarim isten kalan biton vaktim var degerlendirmek istiyorum yararli sekilde. hem iste calisarak , hemde tasarimdan mezun olarak 4 yil sonra konfeksyonda dikim bolumundeyken bi bakarim tasarim model bolumune gecmisim. veya ilahiyat veya felsefe bitiririm , 50 yasina geldigimde bircok bilgim olur din adina ve fiziksel emegimin yaninda zihinsel emekte sarf etmis olurum belki bir kitap yazarim belki birinin hidayetine ozgurlugne vesile olurum. cunku 50 yasini gecmis pekaz insanin zihni diri oluyor , buda istencek bi basari bence zaten 50 yasina kadar Allah ın verdigi imkanlarla ayakta kaliyorsun o yastan sonra zihninle bunu becerdigini dusunsene ? bir ilber ortayli bir caner taslaman bir celal sengor gibi sozu dinlenen biri oldugunu ? bence bunun icin okumaya deger hocam. he diyorsakki 50 yasini gectigimde emekli maasimla kahvede oturur tavla atarim oda bana yeter kimse sozumu dinlemesede vs yanlizliktan korkmuyorum ; birsey diyememüni demek lisenin uzatması demek
gereksiz yere okumayı artık bırakın
girin bir işe çalışın vakit kaybetmeyin
ama üniden sonra iş garantiniz varsa size bir şey katacaksa ona saygı duyarım
malesef boş ve gereksiz bilgilerle mezun olacaksınız
yok ben ünide kendimi geliştirecem
bol bol araştırma yapıcam kitap okuyacam diyorsanız onada saygım var
onun haricinde üniversiteler çöplük
üniversiteyi sadece boş vakti değerlendirmek olarak bakınız
işsizliğinize işsizlik katmayın kardeşlerim
Bizim bölümde mezun olduğumuzda bölüm birincisi 33-35 arası yaşlarda evli ve çocuklu bir adamdı. Dostum gönül verdiğin her şeyi yapabilirsin hiç bir şey için geç değilGelecek dönem KPSS hazırlanacağım bu hazırlıkla YKS sınavına da girip bölüm okusam nasıl olur. Çevremdeki bazı şahıslar her ikisi için de geç kaldığımı söylüyorlar.