Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yeni Android Uygulamam

Ciks

Mezun
Merhaba, yıllardır yapmak isteyip de yapamadığım Nofap uygulamamı sonunda yaptım. Sizlerin de desteklerini bekliyorum.

Uygulama Neverfapta uzun tecrübelerime dayanarak oluşturduğum verilerden oluşuyor. Uygulamanın temelinde bütün gün boyunca yapıp yapmadıklarımızın sonucunda elimizde ne kaldığını görebilmek adına oluşturulmuş bir puanlama sistemi yatıyor. Buna göre kullanıcılar pozitif eylemleri yapmak için motive olacak, negatif eylemleri yapmaktan kaçınacak ve ilerleyen zamanlarda da grafiklerine bakıp kendini analiz edecekler.

Uygulamaya ekleyeceğim, çıkaracağım, düzelteceğim bir çok şey var. Şu an bir an önce yayınlayayım diye kabataslak yaptım ve test aşamasında. Sizlerin de önerilerine her daim açığım.

Fakat ilk aşamada sizlerden bir konuda yardım bekliyorum:

Uygulamayı play store da yayınlamak için en az 12 kişinin 14 gün boyunca test etmesi gerekiyor. Bu teste katılmak isteyenler bana özelden veya burdan gmail hesaplarını gönderirlerse, vereceğim linkten uygulamayı indirebiliyorlar.

Son düzenleme:

BloodRien

Yoda
denemek istiyorum ios tada yayınlanırsa güzel olur .
bu olduğunda yeni başlık açarmısın haberimiz olsun başarılar dilerim

Ciks

Mezun
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu?
Uygulama Google şartları gereği şu an test aşamasında. Bu testi geçebilmesi ve play store da yayinlanabilmrsi için 12 kişinin telefonuna indirmesi gerekiyor.

Whiplash

Uranüs Yolcusu
Ben de yardımcı olmak isterim mümkünse

Ciks

Mezun
Yok mu 4 babayiğit daha. sadece bana gmail gönderip uygulamayı indireceksiniz o kadar.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6