Evet arkadaşlar, yanlış görmediniz doğum tarihim artık o tarih. Çünkü PMO yüzünden yaşamadım ki yaşım olsun, her yılım birbirinin aynısı: boş seneler geçti, PMO çaldı benim 15-20 yaşlarımı cidden dostlar... Şu anlık zevke düşmeyi bırakacağım çünkü anlık zevke odaklanıp gelecekteki beni, mutluluğu kaçırıyorum. Bu sefer çok ciddiyim. Neden mi? Çünkü artık PMO'nun zararlarını görmezden gelmeyeceğim (çok PMO manyağı değilken 17-18 lerimde cinsel ilişkilerimde sorun yaşamadım ama 20 yaşımda sanki eskisi gibi sert değildi, bunu yaşadım ve bende olay zınk etti. Kendime çok kızdım, çok kötü bir durumdu arkadaşlar. Buna devam edersem sertleşmem tamamen de kaybolabilir. Bir diğer sorun da hem PMO'yu uzun yapardım hep bu yüzden boşalamıyorum ilişkide. Bu kulağa güzel gelse de hiç iyi bir şey değil çünkü partnerim boşaldıktan sonra kuruyor falan, acı çekmeye başlıyor: tahriş oluyor vajinası ,sorun yaşıyoruz gene) Evet, bunu kabul edip böyle yapmaya devam edersek ileride kesin bir sorunumuz olacak. Bana olmaz deme, sevgiline karşı eşine karşı bunları yaşaman çok acı olur. Evliyken bile PMO yapan adamlar tanıyorum yani işin psikolojik yönünü bile söylemeye gerek yok. Erkek erkekliğini, kadını saklamalı ona kanıtlamalı arkadaşlar kendimizi kandırmayı bırakalım. Cinsel sağlıktan tutun da yaşama motivasyonuna kadar etkili olan bu illete son verelim. Yaşayan ölü olmaktan çıkalım, yaşadıklarımı anlattım motivasyon gibi de oldu umarım faydam dokunur birilerine. Yaraları saralım birlikte
Moderatörün son düzenlenenleri: