Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yeni Video Geldi mi Düşüncesi

Turkishkebab

Jüpiter Yolcusu
Selam baylar , Cinsel istek libido yükselmesi vb. Olmasa bile türkçe p**n* içeriklerini merak etme durumu var. Sürecin bozulacağını bildiğim için açmıyorum ama kafamda "acaba yeni if*a yeni video nasıl" gibi bir düşünce oluşuyor. Bu merakı nasıl yok edebiliriz ? Bağımlılığı yok etsem bile bu merak ilerde soruna yol açabilir.

mavi

Hakikat yolcusu
Selam baylar , Cinsel istek libido yükselmesi vb. Olmasa bile türkçe p**n* içeriklerini merak etme durumu var. Sürecin bozulacağını bildiğim için açmıyorum ama kafamda "acaba yeni if*a yeni video nasıl" gibi bir düşünce oluşuyor. Bu merakı nasıl yok edebiliriz ? Bağımlılığı yok etsem bile bu merak ilerde soruna yol açabilir.
Kendine bir şeylerle meşgul edersen bunlar gelmez. Nofap'in yanında kesinlikle bir işle meşgul olmalısın.

Wiccan666

Merkür Yolcusu
Bir insan neden hayatını mahvedecek şeylere ilgi duyar ve merak eder ki ?
Siz hayatınızdaki karanlık tüneli aşıp aydınlığa erdiniz neden hayla karanlığın içerisini merak ediyorsunuz ?
İsterse günde milyonlarca yeni ve taze videolar yüklensin,sizin için o görüntülere;gereksiz,önemsiz,rahatsız edici,ruhsal dünyanızı kirleten berbat ötesi bir materyal olarak görmeniz gerekir.
Bu tarz içeriklerden uzak durmak insanın ruhu ve zihni için kurtuluş yolu iken siz neden ayrılınca sanki özlenmesi gereken bir şeymiş gibi ondan mahrum kaldığınızı söylüyorsunuz.

Eff

Yoda
Haha bu durum bende de var. Enterasan bir şey. Şöyle düşünebilirsin. Gelse sanane, gelmese sanane. Sen bu durumdan fayda veya zarar sağlıyor musun? İlişkiye giren başkası, sen ise onları izleyen bir zavallı oluyorsun.

mustafa78

Mars Yolcusu
aynen öyle bak ben kaç kere bozdum bu şekilde bir kişiyi takip ediyorum yeni foto attı mı diye içim içimi yiyor sürekli bunu düşünüyorum ne oldu ne yapıyor diye pilatonik gibi oldu maalesef çok kişide var herhalde bu

B

Brock

Misafir
Abicim bence bunları neverfap ile birlikte kafanın zihninin tarayıcı geçmişinden silmeye bak virüslü içerik bunlar eğer silmezsende zihnin çok kasar gittikçe hatta yeni temiz bir sekme açamayacak hale gelirsin. Sürecinde sabır diliyorum

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6