Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yks Son 150 Gün (Planlarım Ve Iç Dökme)

• Konuyu başlatan Mutsuz ve Hedonist
  • Başlangıç tarihi
M

Mutsuz ve Hedonist

Misafir
Selam arkadaşlar daha önce buna benzer konular açmıştım son bir kez daha açmak istedim. Şimdi bu benim sınava 3. girişim olacak ilk 2 girişimde mental olarak çöküş yaşadığım için pek başarı elde edemedim ve rezalet 2 sonuç aldım hatta 2. girdiğim yıl ilk girişimden bile düşük sıralama yapmıştım. Bu zamana kadar da pek iyi çalışamadım açıkcası. her neyse, artık geçmişi pek düşünmek istemiyorum. aynı şekilde geleceği de çok düşünmek istemiyorum. Yapmam gereken şey bu son 150 günü çok iyi değerlendikmek. 5 gün önce psikiyatriste gittim bana antidepresan yazdı. sınava kadar her ay kontrole gideceğim ve ilaçlarımı aksatmadan kullanacağım. ayrıca 150 gün boyunca nofap yapacağım. Günde +10 saat ders çalışmayı hedefliyorum. süreçte beni tek zorlayacak ve tek korktuğum şey ise maladaptive daydreaming bağımlılığım. umarım her şey daha iyi olur benim için. gerçekten çok sancılı bir süreç içindeyim son 3-4 yıldır.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Erogluzim

Mars Yolcusu
Selam arkadaşım pozitif enerji saçıyorsun inanıyorum sınava son girişinde beklediğinin üstüne de başarı sağlayacaksın. Ben de haftalık psikolog senasına giriyorum sana da tavsiye ederim kişi içini döktüğün de rahatlıyor hayatına yeni bir yol çiziyorsun. Hangi mesleği hedefliyorsun _?

M

Mutsuz ve Hedonist

Misafir
Selam arkadaşım pozitif enerji saçıyorsun inanıyorum sınava son girişinde beklediğinin üstüne de başarı sağlayacaksın. Ben de haftalık psikolog senasına giriyorum sana da tavsiye ederim kişi içini döktüğün de rahatlıyor hayatına yeni bir yol çiziyorsun. Hangi mesleği hedefliyorsun _?
Yorumun ve tavsiyelerin için teşekkür ederim hocam. Şuan için belirli bir meslek hedefi koymadım.

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Selam arkadaşlar daha önce buna benzer konular açmıştım son bir kez daha açmak istedim. Şimdi bu benim sınava 3. girişim olacak ilk 2 girişimde mental olarak çöküş yaşadığım için pek başarı elde edemedim ve rezalet 2 sonuç aldım hatta 2. girdiğim yıl ilk girişimden bile düşük sıralama yapmıştım. Bu zamana kadar da pek iyi çalışamadım açıkcası. her neyse, artık geçmişi pek düşünmek istemiyorum. aynı şekilde geleceği de çok düşünmek istemiyorum. Yapmam gereken şey bu son 150 günü çok iyi değerlendikmek. 5 gün önce psikiyatriste gittim bana antidepresan yazdı. sınava kadar her ay kontrole gideceğim ve ilaçlarımı aksatmadan kullanacağım. ayrıca 150 gün boyunca nofap yapacağım. Günde +10 saat ders çalışmayı hedefliyorum. süreçte beni tek zorlayacak ve tek korktuğum şey ise maladaptive daydreaming bağımlılığım. umarım her şey daha iyi olur benim için. gerçekten çok sancılı bir süreç içindeyim son 3-4 yıldır.
Hocam verdiği ilaca yeni başlamışken bir an önce bırak derim psikaytriler genelde seni müşteri olarak görüyor ilacı veriyor gönderiyor seni o ilaca bağımlı ediyor bu sefer hem pmo hem ilaç bağımlısı haline geliyorsun hakkında hayırlısı olsun çalışmanın emeğinin karşılığıni alırsın umarım 10 saat verimli çalışmak zor olur yavaş yavaş başla 2 saatle başlayıp zamanla arttır bi anlık motivasyonla başlarsan hergün 10.saat çalışmak 2 3 güne kalmaz bıkkınlık gelir sınava çalışmanın yanı sıra hobilerinide aksatma

bocchi

Uranüs Yolcusu
Web Sitesi
1000kitap.com
Forumdaki sınava hazırlık bölümünü okumanı öneririm

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6