Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yks'ye Hazırlanan Öğrenciler İçin Aı Mobil Uygulamam

UBERMAN

Jüpiter Yolcusu
Uzun süredir bulunduğum bu forumda artık kurtulduğum bağımlılığım için yazmıyorum. Kendimi geliştirmeye adadığım bu süreçte bir mobil uygulama geliştirerek YKS sınavına hazırlanan öğrenciler için bir AI tabanlı ve videolu soru çözüm uygulaması oluşturdum.

Bu mobil uygulamayı geliştirken çok zorlandım ama değdi. Geriye uygulamayı Google Play Console'a yüklemek kaldı. Fakat uygulamayı tam anlamıyla yayınlamak için en az 12 tane test kullanıcısına ihtiyacım var. Test modunda olduğumuz için ücret talep kesinlikle etmeyeceğim içiniz rahat olsun :) Normalde planlara göre Freemium için haftalık 7 soru tanımlıyordum yani günlük 1 soru. Test modunda olacağımız için siz değerli dostlarıma GÜNLÜK 5 ÇÖZÜM HAKKI tanımlayacağım. Gönül isterdi ki daha fazla tanımlayayım fakat yapay zekanın da bana bir maliyeti var. Bütçemi aşamıyorum ne yazık ki.

Eğer bana yardımcı olmak isteyen dostlarım varsa lütfen bu forumdan bana yazsın. Daha Play Console Hesabım onaylanmadı. Fakat onaylanır onaylanmaz uygulamayı yükleyeceğim. Sizden ricam test aşamasında olduğumuz için uygulamaya günlük giriş yapmanızdır.

Uygulamanın Ana Mantığı: İlk önce uygulamaya google ile veya mail adresinle giriş yapıyorsunuz. Sonra premiuma tıklayıp orada size tanımlayacağım günlük 5 soru hakkını ücretsiz bir şekilde alacaksınız. Sonra çözemediğiniz soruların fotoğrafını çekip sisteme yükleyin. Bundan sonra AI size hem metin, püf nokta ve detaylı video çözüm hazırlayacak. Uygulama yayınlandıktan sonra size bir minnet borcum olacak. Bunu da ödemeye şimdiden hazırım. O7

Saygılarımla...

Not: Reklam niteliğinde değildir. Hiçbir şekilde test kullanıcılarından maddi gelir sağlamak amaç edinilmemiştir.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6