Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yolculuğumuz Birlikte Daha Güçlü

recko_23

Ay Yolcusu
Selamün Aleyküm Yoldaşlarım, Hepimizin burada olma sebebi aynı: Kendimizi daha iyiye taşımak, içsel disiplinimizi güçlendirmek ve zihinsel özgürlüğümüzü geri kazanmak. Bu yolculuk bazen yalnız hissettirse de, aslında *hiçbirimiz yalnız değiliz*.

Bu başlığı açmamın nedeni, birbirimize umut,deneyim ve somut çözümler aktarabileceğimiz bir alan yaratmak. Çünkü biliyorum ki, her birinizin hayatında bu mücadeleyi dönüştüren küçük bir ipucu, bir anı ya da bir farkındalık var. Belki bir meditasyon tekniği, bir günlük rutini veya bir düşünceyi yeniden çerçeveleme yöntemi…

Sizden Gelenler Önemli:
- "Şu anki ben" olsaydım, geçmişteki kendime ne söylerdim?
- En çok hangi strateji size güç verdi?
- Zor bir anınızda sizi ayakta tutan ne oldu?

Belki de paylaşacağınız bir cümle, birinin hayatında *dönüm noktası* olacak. Çünkü bu yol, yalnızca yapmamakla ilgili değil;kendini tanımakla,kabulle ve büyümeyle ilgili.

Unutmayalım: Düşmek değil, her seferinde kalkmak cesaretimizi gösterir. Gelin, birbirimize ilham olalım.

"Zorluklar, bizi değil, biz zorlukları şekillendiririz."

feyeraband25

Yeni Üye
"Şu anki ben olsaydım geçmişte şöyle tavsiyelerde bulunurdum "cümleleri gerçek dışı. Şu ana kadar yaşadıkların zaten bugünkü seni oluşturuyor. Yani hayatta yaptığın hatalar olmasa hiçbirimiz öğrenemezdik hiçbir şey. İyi ki o hatayı yaptım ve dersimi aldım denilmelidir. Mottomuz şudur:
Geçmişten Ders al, Geleceği planla
Şimdiyi de Yaşa..

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6