Varolej
Jüpiter Yolcusu
Arkadaşlar daha önceden yazılmıştır muhtemelen ama yine de yazmak istedim ; emin adımlarla güle oynaya ilerliyorum. Hep bu sefer diyordum da ama bu sefer gerçekten bir şeyler farklı çünkü bakın burası gerçekten çok ama çok önemli bir nokta iyi okuyun. Staj vesilesi ile çalışmaktayım. Ve mastürbasyon yapacak zamanı geç, halim bile kalmıyor. Düşünmüyorum bile. Eğer bomboş iseniz ve yapacak aktivite bulmakta zorlanıyorsanız yahut üşeniyorsanız zevkine bir işte çalışın zaman harcayın ve yorulun mastürbasyonu düşünmeyeceksiniz bile. Tetikleyiciler konusunda ise mesela libidonuz arttı, benimki de artıyor bu gayet normal sürecin içinde olan bir şey ama bu libido artışı hata yapmanız için çok müsait bir durum. Yani libidonuzu ya koruyacaksınız ya da hata yapıp relapse olacaksınız. Eğer korursanız relapse olduğunuzda aldığınız hazdan kat ve kat fazlasını alacaksınız ve üstüne koyacaksınız. Ama relapse olursanız sırf 1 saniyelik haz için yeniden depresyona girip kendinizi ezik hissedeceksiniz ve beyin sisiniz yeniden başlayacak. O yüzden libidonuzu kontrol edin ve gerçek bir adam gibi yolunuzda ilerleyin, kazanın. Neyse konumuza geri dönelim. Tetikleyiciler mesela bundan bahsedince herkes herhangi bir fotoğraf veya video olarak düşünüyor. Ya da bir anda aklınıza izlediğiniz o görüntüler geliyor gibi gibi ancak belki nasıl yani ya olacaksınız müzikte de var evet. Müzikte de bir sürü tetikleyici var bu yüzden dinlediğim müzikleri artık seçiyorum. Hatta bu tarz müziklerden oluşan çalma listem vardı onları sildim. Yani tetikleyiciyi geniş düşünün ve onun tetikleyici olduğunun farkına varın, dayanın. Uzun vadeyi düşünün, her türlü kazanırsınız. Bu tetikleyici ve benim bunu görmezden gelmem lazım deyin, dayanın. Müzik ya alt tarafı müzik, evet alt tarafı müzik dediğim için o sesleri tekrar ve tekrar dinlediğim için kaç defa relapse olduğumu sayamam bile bu yüzden bazı erotizm içeren yahut bu tarz sesler içeren müzik ya da herhangi bir şey dinliyorsanız hemen kesin. Bakın eskiden ben de sizin gibiydim sırf dümdüz neverfap yapıp işe yarayacağını düşünüyordum zaten hem yaramıyordu hem de yaramadığını anladığım için relapse oluyordum bile isteye ama şunu sonradan fark ettim ; kendimi kandırıyordum, neverfap işe yarıyor ama bir şey ile desteklerseniz işe yarıyor. Tek başına yaramıyor. Bu yüzden kurs olur, kütüphane olur, kulüp olur, herhangi bir iş olur. Bir şeye dahil olun. Karışın abi hayata, evde geçirdiğiniz zamanı azaltın elinizden geldiğince, özgüveniniz artacak ve bazı şeyleri takmamaya başlayacaksınız. Bana inanın. Özgüvenim tavan durumda ve kızlarla istediğim şekilde konuşabiliyorum. Ve tahmin edin ne oluyor? Ne cringe oluyorum, ne de kötü hissediyorum, ne de onlar beni kötü buluyorlar. Tam tersi onların da hoşuna gidiyor bu durum. Ve yeni 4.günüme girdim düşünün daha 4.gün önümüzde uzun uzun günler var daha neler olur sizce? O yüzden kendinize güvenin. Dediğim gibi eğer neverfapi desteklemezseniz sadece neverfap olarak kalır ve hiçbir şey değişmez öyle asalak gibi kalırsınız üzgünüm sizi kışkırtmak durumundayım çünkü başarmanızı istiyorum. Uyuşturulan bir asalak olmaktansa, ipleri, kontrolü eline alan adam gibi adam olmak sizin elinizde. Ne kaybedebilirsiniz hiçbir şey, ne kazanabilirsiniz çok şey. Ve son olarak sakın ama sakın sürü psikolojisine katılıp neverfapin gereksiz ya da işe yaramayan, plasebo olan bir şey olduğunu söyleyen tiplere inanmayın. Sakın bunu yapmayın. Onlar ya uyanmanızı istemiyor ya da kendileri de uyuyanlar arasında bunu matrix gibi düşünebilirsiniz. Matrix filmini izleyenler ne demek istediğimi anladı benim burada. Yazımı bitiriyorum. Forum hakkında bilgim çok yok ve amatörüm. Hatam olduysa, sürç-i lisan ettiysek af ola kusura bakmayın. Teşekkür ederim. 1 kişi bile kurtarabilsek kardır. Teşekkürler