İletişimden kaçsın demedim, dışarıda istediği kadar arkadaşı olabilir ama yurt öyle değildir. 8 yıllık tecrübeme istinaden söylüyorum. Orada birisi ile tanışıp selam verirsen bundan sonra her gördüğünde senden selam bekleyecektir, bunu her gördüğün kişiye yaparsan bunlarla konuşmaktan dersine, işine vakit kalmıyor. Samimi olursun, yarın senin saçına, kıyafetine, tipine, hareketlerine karışır, nereye gittiğine karışır, senden bir eşyanı isteyip durur, geri getirmez. Diğer hizmetlilerle ilgili olarak ise bugüne kadar 7 tane yurtta kaldım, hepsinde de gördüğüm aynıydı. Temizlikçi vs. gibi tiplerde çoğunlukla aşağılık kompleksi olur bunlarla samimi olursan onların yapacağı boş muhabbetlerler senin canını sıkacaktır. Şu anda kaldığım yurtta yemekhaneci ile samimi olan öğrenciler ona yardım etmek için yemek dağıtıyor, ben neden böyle bir şey yapayım? İşimiz gücümüz var. Hiç kimse ile konuşmasın da demiyorum tabiki de düzgün birisini gördüğünde onunla samimi olabilir ama çoğu zaman bu böyle ilerlemez