Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yüzde Kalan Baş Belası Sivilce Lekeleri

charlessdarwin

Yeni Fapstronot
Bu konudan gerçekten çok muzdaribim, 4 yıl boyunca yüzümdeki sivilcelerle uğraştım, en sonunda hap kullandım 6 ay civarı sivilcelerden kurtulduk kurtulmasına ama yüzümde aynaya baktığımda aşırı göze batan ve azımsanmayacak kadar fazla lekeler kaldı.
(yanak, şakak ve alın kısımlarımda)
İnternette gördüğüm saçma sapan ne varsa çoğunu denedim, yüzüme sürmediğim bi *ok kaldı nerdeyse. 2 yıldır da kurtulamıyorum bunlardan. En son çare şimdi de randevu almayı düşünüyorum lazerle tedavi için. Bi tavsiyeniz var mıdır, başından bunlar geçenler nasıl kurtuldunuz, tüm önerilere açığım??
Şimdiden teşekkürler..??

Son düzenleme:

K4R4H4N

Yeni Fapstronot
Bu konudan gerçekten çok muzdaribim, 4 yıl boyunca yüzümdeki sivilcelerle uğraştım, en sonunda hap kullandım 6 ay civarı sivilcelerden kurtulduk kurtulmasına ama yüzümde aynaya baktığımda aşırı göze batan ve azımsanmayacak kadar fazla lekeler kaldı.
(yanak, şakak ve alın kısımlarımda)
İnternette gördüğüm saçma sapan ne varsa çoğunu denedim, yüzüme sürmediğim bi *ok kaldı nerdeyse. 2 yıldır da kurtulamıyorum bunlardan, ortama giderken fondöten kullanıyorum. En son çare şimdi de randevu almayı düşünüyorum lazerle tedavi için. Bi tavsiyeniz var mıdır, başından bunlar geçenler nasıl kurtuldunuz, tüm önerilere açığım??
Şimdiden teşekkürler..??
Ben de de 4 senedir çıkıyor. Tavsiyem yüzün ile fazla oynama. Sadece günde bir sivilce için özel sabunlar var onu alıp yüzünü yıka. Git gide azalacaktır. Bir de 2. seçenek olarak şunu söylemek istiyorum;"herşey kafada bitiyor." Telkin kullan sivilce ile ilgili.

kendine nofabır

Ay Yolcusu
bende sivilceyle 4 sene uğraştım hatta sivilce demek doğru olmaz akneydi benimkiler. Sivilce gibi küçük değil koca koca çıkarlardı. biraz geç keşfettim roacutanı 6 ayda geçirdi. bende iz kalmadı bende hayretteyim benim daha çok psikolojime etki yaptı intihar ettirecek kadar geçmesine rağmen hala birçok psikolojik problemle uğraşıyorum. bence kimseden tavsiye alma doktor doktor gez ama bunu yapma internette ki herşeyi bende denedim daha da kötü oldu bizzat ailem doktora götürmeyip bizde de vardı diye avuttular beni türk insanın dan tavsiye alınmaz a* herşeyi biliyolar çünkü.

Sarkå

Ay Yolcusu
clinoper kullan normal fiyatı 50 tl diye biliyorum ama doktor yazınca 17 tl ye falan geliyor bay güçlü yatarken yüzüne sürmelisin dolapta saklamalısın ve sürdükten sonra ışıkta durmamalısın yüzünü beyazlatıyor sivilceleri ve lekelerini siliyor aynı zamana da kıyafet ve yastığın rengini de açabiliyor atalimatlarda saçıda açabildiği yazıyor saçına gelmemesine dikkat etmelisin intten biraz araştırabilirsin

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6