Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Soru Cevap Sürekli Relapse Oluyorum

Walter Bishop

Jüpiter Yolcusu
Katılım
7 Mar 2021
Mesajlar
114
Tepki puanı
242
Puanları
64
Konum
istanbul
Neverfap serüvenine başlayalı hemen hemen 3 ay oldu, bu süreçte 40 günlük uzun bir sürecim oldu. Bu süreç ve bu sürecin içinde kendimi çok iyi eğitmiştim, forumda okuduğum yazılar, Youtube kanalında izlediğim videolar bana çok yardımcı oldu ve mastürbasyon ve p**** dan tamamen uzaklaşmıştım hatta sürecimi bozduğumda bile p**** izlemeden yapmıştım ve hala p**** izlemekten nefret ediyorum.

Ama ramazan bayramından beridir sürekli relapse oluyorum, bu kötü alışkanlığın ne kadar kötü olduğunu bilsem bile sürekli relapse oluyorum. Evet bu serüvenin yardımı ile kendime oldukça fazla şey kattım, ev de kendimi geliştiremem dedim ve işe başladım ve kendimi sosyal açıdan geliştirmeye çalışıyorum, bugün iş yerinde saçma bir olay yaşadım ve bu beni her ne kadar kızdırsa da hayata dair bir şeyler öğrendiğim için minnettarım. İşten eve geldiğimde kendime şunu dedim; hep böyle şeyler yaşayacaksın senin yardımına mastürbasyon mu koşacak, tam tersine mastürbasyonu bırakıp kendini daha da güçlendirmelisin. Ama bunu dedikten 2 saat sonra relapse oldum ve bu relapse sanki benim irademle değil de otonom bir şekilde gerçekleşti gibiydi.

Bu döngüyü nasıl kıracağım ? Ben daha da zeki, analitik düşünebilen hareketleri ve tavrı gayet yerli yerinde, ses tonu düzgün diğer bir değişle centilmen veya “gerçek erkek” olmak istiyorum, duygularıyla yönlendirilen popüler kültürün kölesi bir adam değil.
 

cici panpa

Satürn Yolcusu
Katılım
16 Ara 2020
Mesajlar
139
Tepki puanı
307
Puanları
84
Web Sitesi
www.neverfapturkiye.com
O zaman "gerçek erkek" ol. İstemekle olsaydı forumdaki herkes +300 günlere olurdu. Yasak meyve mantığına geliyor. Ben kafama takmayı bırakınca kazandım. Eğer gerçekten istersen tüm yolları denersin.
Aha kral geri dönmüş : )
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst