Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kadınlar Cinsel Obje Midir?

Javert

Mars Yolcusu
Katılım
11 Eyl 2020
Mesajlar
46
Tepki puanı
124
Puanları
43
Konum
Eskişehir
Eski forumdan aktarılan konularımdan, keyifli okumalar.

Eski forumda,bir konuda,mezun üye bir arkadaşın ve forumdaki bir çok kişinin yanlış düşünceler içinde olduğunu söylemiştim, yorumu aşıp bir yazı uzunluğunda olunca bende başlığa taşıyayım dedim, kadınları cinsel obje olarak görmek yanlış mı doğru mu? diye sorguladım, saygılarımla.


Nofap sürecinde, kadınları cinsel obje olarak görebilirsiniz fazla libidodan dolayı fakat ileri aşamada şahsen cinsel obje olarak görmüyordum, ne kadın, ne erkek,nötr, tıpkı bir hayvan gibi (nötrlük konusunda). Bence bir kadın, bir erkeğin sadece fiziksel ihtiyaçlarını karşılayan değil, ruhsal ihtiyaçlarını da karşılayan biridir. Karşılıksız sevgiye gelince, şahsen beni karşılıksız seven birini tanımadım. Zaten birşeyi karşılıksız sevmediğimiz zaman gerçek sevgi olur oda ayrı konu. Fakat insanların karşılıksız olarak birbirlerini sevecekleri umudunu taşıyorum.

Not: Burada karşılıksız sevgiden mi bahsetmişim yoksa başkasının bir yorumunu mu alıntılamışım bilmiyorum ama şu anki fikrim, hiç kimsenin, hiç kimseyi,herhangi bir çıkar olmaksızın sevemeyeceği gibi, bu güneşin batması ve tekrar doğması gibi apriori sabit bir bilgi. Burada, çıkarın etik yönü bizi ilgilendirmiyor.İyi veya kötü niyette herhangi bir çıkar illa ki vardır, ki olmak zorundadır, gen bencildir.


Bunu şu kafada olanlar için yazdım,

nofap yaptıkça artık daha iyi bir insan oldum,

daha ahlaklı oldum,

Allah'ın izniyle imanım arttı gibi

Artık kadınları cinsel obje olarak görmüyorum işte bilmem sadece evlenince yapıcam, kendime hakimim, kızlara karşı daha rahatım çünkü artık cinsel ilişki objesi olarak görmüyorum, insan olarak görüyorum (!) gibi safsata şeyler diyenler için,

Nofapta ilerledikçe cinsel enerjin arttığı için kadınlarla rahat olursun

eğer "artık kadınlarla daha rahat konuşuyor, göz teması kuruyorum o zaman artık kadınları cinsel obje olarak görmüyorum" dersen işte bu yanlış

senin kadını cinsel ilişki objesi olarak görmen zaten seni kadınlara karşı cinsel olarak çekici kılan, arzu duymasını, seni istemesini sağlayan daha rahat bir zihin halinde olmanı ve daha rahat olmanı sağlayan şeydir.

Çünkü yaratılış olarak üreme üzerine strateji budur.


Düşük dopamin, serotonin ve testosteron üreme için yeterli dürtünün olmaması demektir.

Testosteron yükseldikçe kadını cinsel obje olarak görmen artar ve bu seni çekici kılar, geriye kalanlar ise diğer manevi duyguların tatmini konusudur.

Bu güzel de bir şeydir tabi.

Hayatının uzun bir süresini, artık anlaşamayana ya da ölüme kadar beraber geçirmek istediğin birisiyle sadece cinsel tatmin duygusu ile geçirmek sığ bir şey tabi ama yine de cinsellik, cinsel hayat mutlu bir beraberliğin en az %60'ını oluşturur.

Libidosu yüksek olunca abazan olmuyorsun, maskülen, erkeksi oluyorsun, bunu muhtaç bir şekilde yapmak, öyle bir biyolojik duruma sahip olmak seni abazan yapar, tabi psikolojik durumda ki ikisi birbirini besler.

Hatta çoğu boşanma veya ayrılma sebebi cinsel enerjinin az olmasından gelir.

Velhasıl kelam şu kadınlar çiçek, cinsel ilişki objesi değiller masalından çıkın

Kadınlar, bir erkek için hayatta bir aracıdır, kendi başarılarınızda size yardım edecek, cinsel duygularınızı tatmin edecek varlıklardır.

Ve siz ilk önce kendi isteklerinizi ön plana alıp yaşadıkça, kadında bundan mutluluk duyar.

Kadının mutluluğu erkek gibi değildir.

Kadın, güçlü erkeğine hizmet etmekten zevk alır, bu porno fantazisi değil biyolojik gerçektir.

Direkt feminizm veya dolaylı (Türk medyası veya hollywood) feminizm, bu yaratılış gerçeklerine ters konuşur.

En büyük yanılgılardan biride, kadını cinsel obje (gerçi bu kelimeyi sevmiyorum ama malesef kalıplaşmış) olarak görmenin yanlış olduğu diyorumda, bir kadının kendi cinselliğini kullanarak (zorunda olmadan zevk için) kendi menfaatine/çıkarına kullanması ise dediğim gibi ahlakın konusudur.

Bir fahişe ile normal bir kadının farkı, bu biyolojik dürtülerini farklı yönlere kanalize etmiş olmalarıdır.

Biri maddi veya manevi gelir kaynağı yaparken, diğeri belki dini için bastırıyor ve sadece kocasına kendisini saklıyordur veya çocuklarını daha iyi yetiştirmek için çabalıyor, evini daha yaşanabilir kılmaya çalışıyor olabilir.

Bu tamamen Allah'ın verdiği özgür irade sonucu yapılan seçimlerdir.

"Kimseyi içinde olan dürtülerden dolayı sorgulayamazsınız ama bu dürtülerini nereye kanalize edip, hangi seçimleri yaptığından sorgulayabilirsiniz."
-Javert




Üzerinde gereksiz duruyormuş gibi gözüksem de, tamamen tekrarlayarak vurgulama, kafaya sokma amaçlı bu dediklerim.

Ayrıyeten düşük IQ'lu bir takım insanlarında şimdi bu yazdıklarıma bakışı sığ olacağı için şunları da söylemeliyim.

Bu dediklerim, aksi kesinlikle ve kesinlikle iddia bile edilemez biyolojik, fıtrat gerçekleridir.

Etik veya ahlak bu işin ikinci plandaki kısmıdır.

Bazı bana ya da benzer şekilde yazanlara "yobaz, şerefsiz" ithamını yapanlar aslında kendileriyle çelişiyor.

Birincisi bu gerçeklikleri reddettiğin zaman, Allah'ın yaratışını, ayetini reddetmiş olursun.

Allah'ın bir şeyi yaratması onun adaletli olduğu anlamına gelmez.

Hani denir ya şeytanı da yaratan Allah, kötülüklerde böyle ve aynı şekilde insan fıtratı da bu şekildedir.

Yüksek cinsel enerji demek yüksek seksüel çekicilik ve karşındakini cinsel ilişki objesi olarak görmek demektir.

Geriye kalan kısımlar ise diğer manevi tatminle alakalıdır (bağlılık, iyilik, dayanışma, sevgi vs.) ve senin hür seçimine bağlı şeylerdir, din bunların hak olarak doğrularını, miktarlarını, şeklini ve sınırlarını kitapta belirtir.

Aynı şekilde işin ahlak kısmı da böyledir.

Allah seni karşı cinsi arzulayasın diye yaratmıştır ancak bunun sınırlarını dinin tek kaynağı Kuran'da belirtmiştir.

Allah'ın belirli sınırlar koyması, insan fıtratında o dürtünün olmadığı anlamına gelmez bilakis onu da Allah'ın yarattığına iman ederiz.

Zaten Allah, Kuran'da bahsettiği kurallara göre yaratsaydı bizi cehennemi yaratmasına gerek kalmayacaktı çünkü imtihan olmayacaktı.


Selam.

Not: Üstteki dini yorumlarda,tartışma çıkarmak için değil, kendisine müslümanım deyip, kadınları cinsel obje olarak görmüyorum diyen o kendiyle çelişen insanlar için kullandım, "bak kardeşim ayetler var" minvalinde bir kargaşa değil, insanların çelişkilerini göstermek amacıyla yazdım, mod arkadaşlar bu kısma dikkat ederse sevinirim.
 
Son düzenleme:

Javert

Mars Yolcusu
Katılım
11 Eyl 2020
Mesajlar
46
Tepki puanı
124
Puanları
43
Konum
Eskişehir
Özelden bir üyemiz yazmış:

"Dostum. 'Kadınlar Cinsel Obje midir?' konusunun altına yazdıklarından bir kısım. Biolojik gerçek kısmı varya. Onu merak ettim. Yani biolojik olarak neden kadınlar erkeklere hizmet etmekten zevk alır?. Zamanını ayırıp sebebini söylersen beni çok mutlu etmiş olursun.."

Benim orda bahsettiğim hizmet, çamaşır-bulaşık, ev işleri gibi günlük işler değil, yani evet bunları da kapsıyor ancak demek istediğim, bir kadın, güçlü veya güçlü gördüğü bir erkeğe hizmet etmekten ki bundan kasıt flört-sevgililik-evlilik içerisinde o erkekle beraber olmaktan, yanında olmaktan zevk alır.

Direkt bir kadına bunu dersen seni reddecektir.

Çünkü günümüzde radikal bir feminist olmasa da, TV ve medyadan feminizmi içselleştirmiş oluyor çoğu kadın ve erkek.

Hizmet etmekten, kendini ona adamaktan zevk alan kadın, bu tarz bir teslimiyeti bilinçli olarak düşünmez, temel güdüleri üremek için yolun bu olduğunu bu tarz ilkel hissiyatla gösterir.

Bilinçli olan bir şey değil.

Bazı kızlar iyi çocuklarla (para veya ilgi için) sevgili olup veya evlenip, seksi erkeklerle cinsel ilişki yapma üzerine bir strateji izlerler.

Bu her kadın bunu yapar, her kadın fahişedir demek değildir.

Sen nasıl sevgilin varken veya evliyken de başka seksi kadınları görünce sikin kalkıyorsa en kötü hoşlanıyorsan aynısı kadın içinde geçerli.

işin, sadakat, ahlak kısmı çok ayrı bir şey, ben biyolojik üreme stratejisinden bahsediyorum, biyolojik gerçek dediğim bu.


Nasıl erkek kendini frenleyip her önüne gelenle cinsel ilişki yapmıyorsa veya yapamıyorsa, kadında da aynısı geçerli.

Hizmet mevzusuda, çekici bulmadığı bir erkeğin yanında kadın daha rahat davranır, daha saygı duymaz erkeğe.

Bu erkek dediğim gibi sevgilisi veya eşi olabilir.

Ancak sevgilisine yapmadığı bazı şeyleri ki bu herhangi bir ufak konuda yardımdan, erkeğine yapmadığı o ateşli sekse kadar her şey olabilir, dediğim gibi o kısım işin ahlaki kısmı.


Yani şöylede diyebilirsin.

Saf dürtü brüt maaş, erkeğinin çekiciliği ve kendini dizginlemesi ise kesintilerle birlikte net maaş.

Erkek güçlü ve çekici oldukça üstüne kadın kendini dizginledikçe, tek eşli olmaya ve erkeğine hizmet etmeye yatkın olucak.

Biyolojik gerçek lafı, feminst söylemlerin tatava olduğunu anlatmak için öylesine bi kelime.

Onlara kalsın, kadın erkek beyni aynı.

Kadın ve erkek farklı, beyinlerimiz, zevklerimiz, huylarımız, cinsel üreme stratejimiz farklı.
 

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
Katılım
15 May 2021
Mesajlar
800
Tepki puanı
1,841
Puanları
160
Oldukça iddialı bir yazı. Bazı kişiler yazıyı anlamadan okuyup kanser edecektir özelden... Kadının erkeğe hizmet etmesi nedense hep ev işleri vs olarak anlaşılıyor. Tamamen cinsel ve hormonal olarak bakınca anlayabiliyoruz bunu ama. Kadınlar için de erkekler birer cinsel ilişki objesi mesela, sadece biraz duygusal olduklarından işin içerisine başka şeyler de giriyor. Erkekler doğası gereği bir kadınla direkt beraber olmak ister. Kadın ise doğası gereği işin duygusal kısmını da oluşturur ve direkt çiftleşmek yerine sevgili olurlar. Bunları yazında harika açıklamışsın. Ben çevremdeki arkadaşlarıma böyle anlatmaya çalışsam bile direkt susturuluyorum yanlış anlaşılır diye, maalesef bazı insanlar meseleye nesnel olarak yaklaşamıyor ve olayı başka yere çekiyor.

Birazdan yazar'ı linçleyecek olan kitle okusun lütfen burayı, size özel yazdım.
(Eğer linçlerseniz bir gece ansızın beyninize girerim ve size PMO gibi şeyleri yaptırırım. Biliyorsunuz, dopamin canavarı doğası gereği sürecinizi bozmaya çalışır.)
 
N

neurosoft

Misafir
Oldukça iddialı bir yazı. Bazı kişiler yazıyı anlamadan okuyup kanser edecektir özelden... Kadının erkeğe hizmet etmesi nedense hep ev işleri vs olarak anlaşılıyor. Tamamen cinsel ve hormonal olarak bakınca anlayabiliyoruz bunu ama. Kadınlar için de erkekler birer cinsel ilişki objesi mesela, sadece biraz duygusal olduklarından işin içerisine başka şeyler de giriyor. Erkekler doğası gereği bir kadınla direkt beraber olmak ister. Kadın ise doğası gereği işin duygusal kısmını da oluşturur ve direkt çiftleşmek yerine sevgili olurlar. Bunları yazında harika açıklamışsın. Ben çevremdeki arkadaşlarıma böyle anlatmaya çalışsam bile direkt susturuluyorum yanlış anlaşılır diye, maalesef bazı insanlar meseleye nesnel olarak yaklaşamıyor ve olayı başka yere çekiyor.

Birazdan yazar'ı linçleyecek olan kitle okusun lütfen burayı, size özel yazdım.
(Eğer linçlerseniz bir gece ansızın beyninize girerim ve size PMO gibi şeyleri yaptırırım. Biliyorsunuz, dopamin canavarı doğası gereği sürecinizi bozmaya çalışır.)
Aslında bu gerçekler hazmedemeyeceklerin yüzüne çarptığı an kim gerçekten kaliteli kim kalitesiz görmüş olacağız gibime geliyor. Hayırlısı...
 
N

neurosoft

Misafir
Direkt bir kadına bunu dersen seni reddecektir.

Çünkü günümüzde radikal bir feminist olmasa da, TV ve medyadan feminizmi içselleştirmiş oluyor çoğu kadın ve erkek.
En çok katıldığım noktalardan birisi bu. Şimdi herkes az çok feminizm in tesirine maruz kalıyor. Eşitlik adı altında zihinlere pompalanmaya çalışılan saçmalıklara baş kaldıranlar büyük birader(ya da sister mı demeliydim... 1984 ü okuyanlar bilir)(feminizm) ve kitlesi tarafından buharlaştırılıyor. Düşünce polisi devreye giriyor bu noktada. Ve erkek olsun kadın olsun doğruyu söyleyenler hep bir baskı altında bırakılıyor.
 

Mr. İrade

Venüs Yolcusu
Katılım
12 Tem 2021
Mesajlar
77
Tepki puanı
119
Puanları
39
Nofapta kadınları cinsel ilişki objesi olarak görmeme durumu gerçekten var.
Öncelikle cinsel ilişki objesi ne demek? Sadece cinsellik olarak bakılan kadın. Tam anlatamadım ama siz anladınız.
Nofap yapmadan önce genelde bir kız gördüğümde onunla kendimi hep YATAKTA hayal ederdim. Ve en önemli şeyin güzellik olduğunu düşünürdüm. Süreçte ilerledikçe bir kişiden hoşlandığımda onunla kendimi sohbet ederken ya da herhangi bir aktivite yaparken hayal ediyorum. Ve dış görününüşün hâlâ önemi var ama eskisine göre çok çok az. Artık hiç cinsellik düşünmüyorum demek değil bu sadece onu 2. 3. planda tutuyorum.
 

Alper Bahçebaşı

Venüs Yolcusu
Katılım
30 Eki 2021
Mesajlar
94
Tepki puanı
115
Puanları
43
Eski forumdan aktarılan konularımdan, keyifli okumalar.

Eski forumda,bir konuda,mezun üye bir arkadaşın ve forumdaki bir çok kişinin yanlış düşünceler içinde olduğunu söylemiştim, yorumu aşıp bir yazı uzunluğunda olunca bende başlığa taşıyayım dedim, kadınları cinsel obje olarak görmek yanlış mı doğru mu? diye sorguladım, saygılarımla.




Not: Burada karşılıksız sevgiden mi bahsetmişim yoksa başkasının bir yorumunu mu alıntılamışım bilmiyorum ama şu anki fikrim, hiç kimsenin, hiç kimseyi,herhangi bir çıkar olmaksızın sevemeyeceği gibi, bu güneşin batması ve tekrar doğması gibi apriori sabit bir bilgi. Burada, çıkarın etik yönü bizi ilgilendirmiyor.İyi veya kötü niyette herhangi bir çıkar illa ki vardır, ki olmak zorundadır, gen bencildir.


Bunu şu kafada olanlar için yazdım,

nofap yaptıkça artık daha iyi bir insan oldum,

daha ahlaklı oldum,

Allah'ın izniyle imanım arttı gibi

Artık kadınları cinsel obje olarak görmüyorum işte bilmem sadece evlenince yapıcam, kendime hakimim, kızlara karşı daha rahatım çünkü artık cinsel ilişki objesi olarak görmüyorum, insan olarak görüyorum (!) gibi safsata şeyler diyenler için,

Nofapta ilerledikçe cinsel enerjin arttığı için kadınlarla rahat olursun

eğer "artık kadınlarla daha rahat konuşuyor, göz teması kuruyorum o zaman artık kadınları cinsel obje olarak görmüyorum" dersen işte bu yanlış

senin kadını cinsel ilişki objesi olarak görmen zaten seni kadınlara karşı cinsel olarak çekici kılan, arzu duymasını, seni istemesini sağlayan daha rahat bir zihin halinde olmanı ve daha rahat olmanı sağlayan şeydir.

Çünkü yaratılış olarak üreme üzerine strateji budur.


Düşük dopamin, serotonin ve testosteron üreme için yeterli dürtünün olmaması demektir.

Testosteron yükseldikçe kadını cinsel obje olarak görmen artar ve bu seni çekici kılar, geriye kalanlar ise diğer manevi duyguların tatmini konusudur.

Bu güzel de bir şeydir tabi.

Hayatının uzun bir süresini, artık anlaşamayana ya da ölüme kadar beraber geçirmek istediğin birisiyle sadece cinsel tatmin duygusu ile geçirmek sığ bir şey tabi ama yine de cinsellik, cinsel hayat mutlu bir beraberliğin en az %60'ını oluşturur.

Libidosu yüksek olunca abazan olmuyorsun, maskülen, erkeksi oluyorsun, bunu muhtaç bir şekilde yapmak, öyle bir biyolojik duruma sahip olmak seni abazan yapar, tabi psikolojik durumda ki ikisi birbirini besler.

Hatta çoğu boşanma veya ayrılma sebebi cinsel enerjinin az olmasından gelir.

Velhasıl kelam şu kadınlar çiçek, cinsel ilişki objesi değiller masalından çıkın

Kadınlar, bir erkek için hayatta bir aracıdır, kendi başarılarınızda size yardım edecek, cinsel duygularınızı tatmin edecek varlıklardır.

Ve siz ilk önce kendi isteklerinizi ön plana alıp yaşadıkça, kadında bundan mutluluk duyar.

Kadının mutluluğu erkek gibi değildir.

Kadın, güçlü erkeğine hizmet etmekten zevk alır, bu p***o fantazisi değil biyolojik gerçektir.

Direkt feminizm veya dolaylı (Türk medyası veya hollywood) feminizm, bu yaratılış gerçeklerine ters konuşur.

En büyük yanılgılardan biride, kadını cinsel obje (gerçi bu kelimeyi sevmiyorum ama malesef kalıplaşmış) olarak görmenin yanlış olduğu diyorumda, bir kadının kendi cinselliğini kullanarak (zorunda olmadan zevk için) kendi menfaatine/çıkarına kullanması ise dediğim gibi ahlakın konusudur.

Bir fahişe ile normal bir kadının farkı, bu biyolojik dürtülerini farklı yönlere kanalize etmiş olmalarıdır.

Biri maddi veya manevi gelir kaynağı yaparken, diğeri belki dini için bastırıyor ve sadece kocasına kendisini saklıyordur veya çocuklarını daha iyi yetiştirmek için çabalıyor, evini daha yaşanabilir kılmaya çalışıyor olabilir.

Bu tamamen Allah'ın verdiği özgür irade sonucu yapılan seçimlerdir.

"Kimseyi içinde olan dürtülerden dolayı sorgulayamazsınız ama bu dürtülerini nereye kanalize edip, hangi seçimleri yaptığından sorgulayabilirsiniz."
-Javert




Üzerinde gereksiz duruyormuş gibi gözüksem de, tamamen tekrarlayarak vurgulama, kafaya sokma amaçlı bu dediklerim.

Ayrıyeten düşük IQ'lu bir takım insanlarında şimdi bu yazdıklarıma bakışı sığ olacağı için şunları da söylemeliyim.

Bu dediklerim, aksi kesinlikle ve kesinlikle iddia bile edilemez biyolojik, fıtrat gerçekleridir.

Etik veya ahlak bu işin ikinci plandaki kısmıdır.

Bazı bana ya da benzer şekilde yazanlara "yobaz, onursuz" ithamını yapanlar aslında kendileriyle çelişiyor.

Birincisi bu gerçeklikleri reddettiğin zaman, Allah'ın yaratışını, ayetini reddetmiş olursun.

Allah'ın bir şeyi yaratması onun adaletli olduğu anlamına gelmez.

Hani denir ya şeytanı da yaratan Allah, kötülüklerde böyle ve aynı şekilde insan fıtratı da bu şekildedir.

Yüksek cinsel enerji demek yüksek seksüel çekicilik ve karşındakini cinsel ilişki objesi olarak görmek demektir.

Geriye kalan kısımlar ise diğer manevi tatminle alakalıdır (bağlılık, iyilik, dayanışma, sevgi vs.) ve senin hür seçimine bağlı şeylerdir, din bunların hak olarak doğrularını, miktarlarını, şeklini ve sınırlarını kitapta belirtir.

Aynı şekilde işin ahlak kısmı da böyledir.

Allah seni karşı cinsi arzulayasın diye yaratmıştır ancak bunun sınırlarını dinin tek kaynağı Kuran'da belirtmiştir.

Allah'ın belirli sınırlar koyması, insan fıtratında o dürtünün olmadığı anlamına gelmez bilakis onu da Allah'ın yarattığına iman ederiz.

Zaten Allah, Kuran'da bahsettiği kurallara göre yaratsaydı bizi cehennemi yaratmasına gerek kalmayacaktı çünkü imtihan olmayacaktı.


Selam.

Not: Üstteki dini yorumlarda,tartışma çıkarmak için değil, kendisine müslümanım deyip, kadınları cinsel obje olarak görmüyorum diyen o kendiyle çelişen insanlar için kullandım, "bak kardeşim ayetler var" minvalinde bir kargaşa değil, insanların çelişkilerini göstermek amacıyla yazdım, mod arkadaşlar bu kısma dikkat ederse sevinirim.
Abi o kadar doğru ki uzun zaman sonra bu kadar doğru şey görüyorum.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst