Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bu Hatalara Sizde Düşmeyin

Katılım
19 Ağu 2021
Mesajlar
175
Tepki puanı
474
Puanları
108
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bu camiada olduğum için öncelikle çalışanlara ve kurucu Umut Bural'a teşekkür etmek istiyorum iyiki varsınız.

Öncelikle konuya başlamadan önce önceki süreç günlerinden bahsetmek istiyorum. Süreçlerimde ilk günlerde motiveli başlasam da her zaman bu bataklığa tekrardan batıyordum. Böyle böyle zorda olsa iki sefer yüksek sayılı günlere eriştim 90+ , 180+ gibi. Bu sayılara erişme nedenlerim videolar , makaleler ve tabiki irade kampı çok yardımcı olmuştu.

Şimdi gelelim düştüğüm hatalara ve siz arkadaşlarla tavsiyelerime. Öncelikle yukarıda da yazdığım üzere ilk günlere motiveli bir şekilde başlıyordum. Ama 3-4 gün sonra yine relapse yaşıyordum. Yaptığım en büyük hatalardan biri sosyal medya hesaplarını düzgün kullanmamaktı. Önceden engellediğim hesapları tekrar açmak , saçma sapan hesaplar takip etmek gibi. Ve uzun süreçler böyle böyle çöp olup gidiyordu.

Arkadaşlar tavsiyelerim şunlardır:
1-) Sosyal medyada özellikle instagramda engellenen kullanıcılar bölümüne girmemekte özen gösterin.
2-) Sabah kalktığınız zaman yatakta oyalanmadan hemen kalkın elinizi yüzünü soğuk su ile yıkayın. ( Bu bende çok etkili oldu.)
3-) Kriz geldiğinde kendinize "Şuan bir kriz yaşıyorum. Bu kriz beni zorlayacak ama ben krizlerden daha üstün davranacağım." ( Ben bu cümleyi kendime bir pusula edindim. )
4-) Neverfap Akademinin "DOPAMİN RESEPTÖRLERİ ve NEVERFAPIN BILIMSEL ACIKLAMASI" bu video gerçek anlamda çok güzel. Kriz geldiği zaman eğer müsaitseniz açıp izleyin krizin gittiğini fark edeceksiniz.
5-) En önemli olan şey de FARKINDALIK'tır. Bu ve çok arzuladığınız bir hayal. Hayallerinizi gerçekleştirme için çalıştığınız zaten aklınıza fap yapmak gelmiyor.

Yazacaklarım bu kadardı arkadaşlar. Umarım faydam dokunur. Sağlıklı günler dilerim.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst