Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Fapstronotlar, Geleceğin Alfa İnsanları

Adam Shelby

Mars Yolcusu
Katılım
21 Tem 2021
Mesajlar
26
Tepki puanı
122
Puanları
38
*Yazı Gary Wilson'un "Büyük Po*n Deneyi' adlı TED konuşmasından ilham ile ortaya çıkmıştır.

Gary Wilson beyefendinin TED konuşmasını seyrederken aklıma ilginç bir bağlam geldi ve forumda paylaşmak istedim. Çevremde yaşıtlarımla konuşurken şu ana kadar hiç p***o seyretmeyen biriyle karşılaşmadım. En 'efendi' arkadaşlarım bile bir iki kez seyrettiklerini itiraf etmişti. Ben de arınma sürecinde olan eski bir bağımlı olarak, '95 ve sonrasında doğanların bu illete bir kez olsun başvurduğunu fark ettim. Özellikle bizim gibi cinselliğin baskılandığı toplumlarda erkekler s** gibi en temel güdüyü 25 yaşına kadar bir monitör ekranındaki görsellerle sağlıyor. Ne denli berbat bir gelişim olduğunu çoğumuz tecrübe ettik. Zaten forumda çoğu kişi aşırı dopamin zararları, iradeye etkisi gibi temel mevzulardan haberdar. Psikolojinin kutup isimlerinden biri olan Zimbardo 'erkeklerin ölümü' adlı konuşmasında bahsediyor bu bağlamdan. Genç kuşak erkekler olarak bu illete maruz kalmış durumdayız. Sağ olsun sektörde Coolidge Etkisi denen fenomenden haberdar. Erkeklerin sürekli yeni kadın görerek cinselliğini diri tutacağını biliyor ve durmadan piyasaya yeni ürün satıyor.

Gelelim başlığın önemine. Wilson konuşmasında araştırmacıların p***onun zararları hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığını söylüyor. 2009 yılında Lajenuesse denen bir araştırmacı p***onun zararları hakkında araştırma yapmak istiyor ancak üniversitede p***o izlemeyen insan bulamıyor. Bu çok çarpıcı bir sorun dostlar. Bir balığın su dışında ne tür özellikler gösterdiğini öğrenemeyiz çünkü 1-2 dakika içinde ölecektir. Yahut eğer gece diye bir şey hiç olmasaydı bizler hayatı hep gündüzden ibaret sanacaktık. Eğer erkekler hep 10 yaşında sigaraya başlasalar, 20 yaşındaki bir erkek için akciğer kanserinin kaçınılmaz olduğunu sanacaktık. Gary de bundan bahsediyor. P***o seyretmeyen erkekler şu an dünyada kör noktada kalmış durumda ve porno izlemeyenleri araştıramadığımız için, izleyenlerdeki farklılıklardan büsbütün haberdar değiliz. Örneğin şu an instagramın tüm zararlarını bilmiyoruz. Çünkü en çok kullananımız 15 yıldır kullanıyor. Ancak 2100 yılında psikologlar araştırma yaparken kim bilir nelerle karşılaşacaklar. Çünkü önlerinde 50-60 yıl sosyal ilişkinin en optimize hali olan instagramı kullanan bir nesil olacak. Belki de insanlarda kişilik bozukluğu kaçınılmaz olacak Gelecek kuşak araştırmacılarına sesleniyorum. "Ben 1 aydır sosyal medya kullanmıyorum ve zihnim aşırı derecede berrak. Lütfen zihin keskinliğine etkisi üzerine araştırmalarda yapın"

Fapstronotlar olarak kendimizi gelişimimizi tamamladığımızda 2050 yılının en başaralı insanları, en keskin iradeli ve öz güvenli güruhu olabiliriz. Acaba Bill Gates, Jef Bezos gibi adamlar p****dan ne kadar muzdarip. Muhtemelen sıfır çünkü bu adamları 2020 yılının alfa insanları ve iş-cinsel haldeler. Yüksek standartlar, istediğin insanla birlikte olma ve hayatına işine adamak bahsettiğim alfalık özellikleri. İşte bundan 30 yıl sonra kendini arındırmış, iradesini kuvvetlendirmiş, sürüklenen yığınlarla bir olmayan, yüksek sosyal ilişkilere sahip insanlar eminim ki p***o sektörünün etkileyemediği insanlar olacak. Bizde onlardan biriyiz dostlarım. Esen kalın.​
 
Son düzenleme:

Adam Shelby

Mars Yolcusu
Katılım
21 Tem 2021
Mesajlar
26
Tepki puanı
122
Puanları
38
Güruh:

değersiz, aşağı görülen, küçümsenen topluluk, değersiz kimseler topluluğu, ayaktakımı, sürü.
T , , ve dahi bölük anlamında Farisi kökenli kelime.

topluluk için de kullanılıyor günlük hayatta. Ancak spesifik kullanımını gösterdiğiniz için teşekkür ederim
 

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
409
Tepki puanı
935
Puanları
160
Yuzde 1'lik kesimde olmak bile insana gurur veriyor. Güzel yazı teşekkürler
 

SirHungry

Yeni Fapstronot
Katılım
27 Ağu 2021
Mesajlar
31
Tepki puanı
26
Puanları
19
Yazı çok güzel teşekkür ederim.Yazıyı okuduktan sonra Zimbardonun konuşmasını dinleyeyim dedim. Baştan uyarıyım yandexten bu videoyu aratmayın video bitiminde diğer videolarda p***o görseli var gece gece sinirim bozuldu.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst