Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Güneş Yeniden Doğuyor

SniperTR

Mars Yolcusu
Katılım
11 Eyl 2021
Mesajlar
76
Tepki puanı
169
Puanları
43
Önceki açtığım konularda ne kadar çaresiz , perişan halde olduğumu bahsettim ,iç dünyam , beynim ,benlik , hafızam ,zekam ,psikolojim , enerjim mahvolmuştu.


Ve çok şükür güneş tekrar doğmaya başladı arkadaşlar . Ve çok büyük dersler çıkardım . Bu dersleri çıkarmamın ve tekrar doğru yola dönmemin en büyük sebebi ise dayanılması zor acı ve ağır stres yaşamamdı .Belki dünyadaki en büyük acı değil ama herkesin yaşadığı kendine zor. Allah'ım bin şükür olsun ki o sancılar kalbime girdi ve beni kavurdu :) Rabbim ben ona tekrar dönünce benim yanımda olacağını biliyordum :)

Peki neler oldu ?
*Benim zayıflığımda üstüme tamamen baskı kurup takım arkadaşlarım karşısında beni küçük düşüren ,emeklerimin üstüne çöken , arkadaşlarımdan beni tiksindiren kişiye karşı tekrar üstünlük kazandım. Artık takımda herkes benim tarafıma tekrar geçti. Çünkü ben karakterimden ödün vermedim. Ve NoFap sayesinde öz saygınlığım arttı . Bakış açım değişti. Öz saygınlığım arttı . Bana karşı saygısız davranan herkese önce mesafe koydum . Olabildiğince hiç konuşmadım . İnsanlara yaranmayı onlar tarafından saygı duyulma beklentimi çabamı sıfıra çektim . Pmo yüzünden bunu yapacak cesaretim yoktu . Mesafe koyduktan sonra ise yerine gelen ses tonum ile arkadaşın bugüne kadar takıma karşı yaptığı bütün egoist davranışları çatır çutur yüzüne vurdum . Bana üsten konuşanın sesi bir anda inceldi . Ondan o arkadaş aynı konuyu defalarca açmaya çalıştı . Bu sefer farklı psikolojik taktik ile konu üzerine bir daha konuşmadım . Her cevap vermediğimde daha da gömüldü.

Sonra ne mi oldu ? Arkadaş tarafından manipüle olup da üstüme gelen herkes bu sefer onun üstüne gitmeye başladı .Takımdaki saygınlığım ve sevilmem bugüne kadar ki max seviyeye ulaştı. Şimdi çocuğun bana karşı ki her hamlesinde diğerleri benden önce davranıp cevabını veriyor . Ben de sessiz şekilde olan biteni keyifle izliyorum . Ben sessiz kaldıkça onlar daha fazla beni savunma ihtiyacı duyuyor . Sessiz neden kalıyorsun diyebilirsiniz ama asıl amacım çocuğun artık yalnız kaldığını ona kendi gözleriyle görmesini isteyişim . Çünkü bu ona daha acı verici ,benim çektiğim de çünkü bizzat buydu.

Ekonomik sıkışıklığım hala devam ediyor lakin yine nofap ve rabbimin yardımıyla iyi savunma şirketlerine nasıl girebileceğim konularında yollar öğrendim. Çocukluk hayalim olan savunma sanayi artık imkansız değil . Kaybettiğim umudum geri geldi.

Başka başlayan değişimler:
Az uykuyla gün boyu yetinebilme.
Artan enerji
Artan öz-sevgi - artan öz saygı
Namazıma duama zikre sapa sağlam sarıldı . Her fırsatta rabbime dualar ediyorum.
İnsanlar ne düşündüklerini davranışlarından anlayıp ona göre yardımcı olmaya başladım
Ses tonum-ses gücüm yerine gelmeye başladı.
Diksiyonum düzelmeye başladı.
Cesarette artış.
Kadınlarla daha fazla teması kurma.
Konuştuğum insanlarla göz teması kurarak konuşabilmeye başladım eskisi gibi.
İnsanların kalplerini samimiyet , yardım ve esprilerle çalabilmeye başladım . Bunu yapmak içinde elbette çok fazla gözlem yapmaya başlamamdan .Gözlem yapma yeteneği de içimden oluşan motive sayesinde.

Bunlar hep zincirleme . Ve ibadet ve zikirlerden daha çok haz almaya başladım . Allah'ın yanımda olduğunu daha fazla hissetmeye başladım.
Daha fazla yaşama isteği
Kaybettiğim duygu ve hisler geri gelmeye başladı . Bunlar sevgi , merhamet , heyecan , mutluluk .Özlemişim gerçekten bunları hissetmeyi.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

SniperTR

Mars Yolcusu
Katılım
11 Eyl 2021
Mesajlar
76
Tepki puanı
169
Puanları
43
Telefonumda sıkıntı olduğu için klavye yüzünden bazı kelimeler yanlış yazıldı kusura bakmayın
 

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
Katılım
15 May 2021
Mesajlar
800
Tepki puanı
1,841
Puanları
160
Hayırlı olsun. O malum kişiye iyi etmişsin :D Bir ara onun dopamini de bükülür belki gelir buraya fark etmeden okur yazıları. Daha da artacak umarım enerjin. Ülkenin böyle istekli mühendislere ihtiyacı var gerçekten. Dopaminin daim olsun.
 

izleyici1

Yoda
Katılım
13 Tem 2020
Mesajlar
491
Tepki puanı
727
Puanları
160
takım arkadaşını dışlaman onunla savaşman yanlış yolda olduğunu gösteriyor
tavsiyem kötülüğü iyilikle sav
 

SniperTR

Mars Yolcusu
Katılım
11 Eyl 2021
Mesajlar
76
Tepki puanı
169
Puanları
43
takım arkadaşını dışlaman onunla savaşman yanlış yolda olduğunu gösteriyor
tavsiyem kötülüğü iyilikle sav
Kusura bakma ama ben iyilik meleği değilim insan olarak benim de sabrım var.3 hafta yumuşak davrandığım insan aşşağılayıcı üslubundan vazgeçmiyorsa bu saatten sonra alttan almak betalıktır,ezikliktir
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst